Blog

Voetjesmeter
1 mei 2023
15 view(s)

Maattabel kinderschoenen

Een goede maattabel voor kinderschoenen is essentieel om ervoor te zorgen dat je kinderen de juiste maat schoenen dragen. Het is belangrijk om te onthouden dat de voeten van kinderen snel groeien, dus het is belangrijk om regelmatig hun schoenmaat te controleren. Wil je meer weten over het groeien van kindervoeten? Neem dan een kijkje bij het blog: hoe snel groeien kindervoeten? Een juiste schoenmaat voor jouw kleintje is essentieel voor een goede ontwikkeling van de voetjes. En een maattabel voor kinderschoenen is daarbij onmisbaar.

De leukste kindersandalen voor jouw kleintje!
Dé kindersneakertrends van 2023
5 april 2023
33 view(s)

Dé kindersneakertrends van 2023

De eerste schoentjes voor jouw kleintje
12 december 2022
53 view(s)

De eerste schoentjes voor jouw kleintje

Wanneer is jouw kleine (b)engel klaar voor zijn of haar eerste schoentjes?

Wanneer is het tijd voor de eerste schoentjes? Als kersverse ouder is dat natuurlijk moeilijk om te bepalen. Daarom zijn wij, Bunnies JR, hier om jou een handje hierbij te helpen. Bunnies JR biedt verschillende schoentjes voor jouw kindje bij alle ontwikkelingen die kindervoetjes ondergaan, lees snel meer over de eerste schoentjes voor jouw kleintje..

Soorten sluitingen
10 oktober 2022
121 view(s)

Welke schoenensluitingen zijn er voor mijn kindje?

Zoveel verschillende schoensluitingen, maar welke is de juiste voor mijn kindje?

Voor kinderschoenen zijn er veel verschillende soorten sluitingen, maar welke is de juiste voor jouw kindje? Elke soort sluiting heeft zo zijn voordelen, maar alle sluitingen hebben een ding gemeen en dat is dat elke soort sluiting stevigheid biedt aan de voetjes van jouw kleintje. Kinderen spelen veel buiten en tijdens het buitenspelen moeten de schoentjes goede bescherming bieden. Dat is uiteraard belangrijk voor de voetjes van kinderen. Bunnies JR heeft biedt een aanzienlijk aantal kinderschoentjes met verschillende soorten sluitingen. Voor ieder (b)engeltje moet er dan wel een leuk schoentje tussen zitten.

Winter laarsjes
5 oktober 2022
31 view(s)

Lekker warme voetjes in de winter

Begin de winter met de leukste laarsjes!

De winter komt eraan en het is daarom belangrijk om warme schoentjes te hebben, zodat jouw kleine meid lekker kan gaan spelen in de sneeuw zonder dat zij koude voetjes gaat krijgen. Het is natuurlijk superleuk als jouw (b)engeltje er hip en schattig bij loopt. Met de laarsjes van Bunnies JR moet dat zeker goed komen. Dit seizoen heeft Bunnies JR de leukste en meest modieuze Chelsea boots, Cowboy boots en Biker boots voor de kleinste fashionista’s. Deze laarsjes sluiten perfect aan bij de trends van het moment!

Zomer kindersandalen
12 april 2022
37 view(s)

Het is eindelijk zo ver: de zomer is er!

Begin de zomer met de juiste kindersandalen.

Hallo zon, zee en strand! Ben jij al klaar om te genieten van het lekkere weer? Lekker naar het strand met jouw (b)engeltje of gewoon in het zonnetje in de achtertuin. In ieder geval lekker genieten van het heerlijke zonnige weer. Een goede ondersteuning voor de voetjes van jouw kleintje is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens het wandelen naar het strand of het spelen in de achtertuin is het ideaal om de juiste sandalen voor jouw jongetje of meisje te hebben.

Loopfases
1 maart 2022
1075 view(s)

Hoe snel groeien kindervoeten?

De kindervoeten van je (b)engel kunnen ontzettend snel groeien en voor je het weet ben je weer nieuwe kinderschoenen aan het uitzoeken. Maar hoe snel groeien de kindervoeten nou en waarom zijn goed passende schoenen zo belangrijk? In deze blog vind je het antwoord op al deze vragen en geven we je aan het eind nog wat handige tips! Om het hele proces makkelijker te maken hebben we bij Bunnies JR verschillende "loopfases" bedacht, want kinderschoenen die te klein of te groot zijn kunnen op latere leeftijd voor vervelende klachten zorgen en dat wil iedere ouder natuurlijk voorkomen.

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp
7 mei 2021
112 view(s)

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Nieuwe kinderschoenen zijn voor enkelen een uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Speciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloot Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten.

Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR
8 juni 2020
449 view(s)

Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR

Wil je liever de schoenen met je kleintje in de winkel proberen voordat ze gekocht worden?

Dit kan natuurlijk ook. Naast de webshop is Bunnies JR ook te koop bij verkooppunten. Door gebruik te maken van de ‘ vind een verkooppunt’ knop, kom je er direct achter waar een verkooppunt van Bunnies JR bij jou in de buurt zit. Zo kun je schoentjes gaan passen met je kleintje in de winkel.