Blog

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Nieuwe kinderschoenen zijn voor enkelen een uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Speciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloot Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten.

7 mei 2021
31 view(s)
Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR

Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR

Wil je liever de schoenen met je kleintje in de winkel proberen voordat ze gekocht worden?

Dit kan natuurlijk ook. Naast de webshop is Bunnies JR ook te koop bij verkooppunten. Door gebruik te maken van de ‘ vind een verkooppunt’ knop, kom je er direct achter waar een verkooppunt van Bunnies JR bij jou in de buurt zit. Zo kun je schoentjes gaan passen met je kleintje in de winkel.

8 juni 2020
196 view(s)
logo

Het verhaal van Bunnies JR

26 mei 2020
102 view(s)
meetlint

Mission possible! De juiste maat kinderschoenen kopen

Waar let je op bij het kopen van kinderschoenen?

Kinderschoentjes kopen kan een flinke opgave zijn. Welke maat heeft mijn kleintje nodig, moeten de schoentjes van leer zijn en hoe weet ik nu überhaupt of mijn kindje al toe is aan (nieuwe) schoentjes? Dit zijn zomaar een aantal vragen die door je hoofd kunnen spoken bij de aanschaf van een paar kinderschoenen. Wij geven vandaag een aantal tips waar je op moet letten bij de aanschaf van kinderschoentjes.

25 mei 2020
100 view(s)
schoentjes kind

Hoe verzorg en onderhoud je Bunnies JR schoentjes?

Hoe verzorg en onderhoud je Bunnies JR schoentjes?

Joepie! De nieuwe schoenen en dus de nieuwe maatjes, voor je kleintje zijn binnen!

Je wil natuurlijk dat je dreumes zo lang mogelijk rond kan stappen op zijn of haar nieuwe schoentjes. Om je kindje optimaal te laten genieten van de schoenen is het super belangrijk om de schoentjes goed te verzorgen. Alle schoentjes en sneakers zijn gemaakt van gladleer, nubuck of suède. Per materiaal leggen we uit hoe je dit materiaal het beste kunt verzorgen.

18 mei 2020
112 view(s)
Welke fase past bij jouw mini-me?

Welke fase past bij jouw mini-me?

BunniesJR is al ruim 58 jaar specialist op het gebied van kinderschoenen. Voorop staan de kwaliteit en pasvorm. Belangrijk daarbij is te kijken naar de ontwikkeling van kindervoeten vanaf het eerste levensjaar tot aan het moment dat de kindervoet volgroeid is. Daarom heeft BunniesJR een collectie op basis van 4 loopfases. Voor elke nieuwe loopfase van je kindje, het beste schoentje. Iedere loopfase staat voor een ontwikkelingsfase waarin elk kindje in terecht komt. Het is ontzettend belangrijk om al vanaf de eerste stapjes de juiste schoentjes te dragen. Hieronder leggen we kort de verschillende loopfases uit. Zo kun je je goed oriënteren op wat jouw (b)engeltje nodig heeft.

7 mei 2020
167 view(s)
Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!

Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!

Zomerkriebels! Krijg jij ook zo’n zin in de zomer door dit mooie, zonnige weer? Sandaaltjes zijn onmisbaar met deze temperaturen. Tijd voor een paar leuke BunniesJR sandaaltjes voor je kleine meid of mannetje! De sandaaltjes zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de eerste stappertjes en gaan tot en met maat 29 voor de gevorderde eigenwijsjes. Maar let op. Sandaaltjes moeten niet alleen leuk zijn, veel belangrijker is dat deze de voetjes ook de juiste ondersteuning en bescherming bieden.

24 april 2020
64 view(s)
paashaas

Klaar voor Pasen met BunniesJR!

Wat een geluk hebben we deze week toch gehad met het weer! Wij zijn hartstikke klaar met alle donkere kleuren en zijn onwijs blij met de frisse kleurstelling van de huidige BunniesJR voorjaarscollectie. De vele kleurtjes, zowel pastelkleuren als fellere kleurtjes geven je een waar lentegevoel! En hoé goed komt dat van pas? Want dit weekend is het Pasen! Het feest van de bloemetjes, kipjes, konijntjes, het zonnetje en kleur. Is jouw kleine grote trots al helemaal op zijn of haar paasbest?

10 april 2020
55 view(s)
strand

Trends voor jou en je mini-me

Als je in de afgelopen weken al een beetje hebt gezocht voor leuke zomerschoentjes voor je kleintje, zijn je ook vast verschillende trends opgevallen. In de collectie zie je opvallend veel kleuren en verschillende modellen. De kleurtjes geven me echt een zomers gevoel, jou ook? In deze blog leggen we uit wat de trends zijn, waar sommige trends vandaan komen en hoe je deze leuk kan combineren om je kleintje te laten stralen.
3 april 2020
73 view(s)
Verf kleintje

Leuke tips voor tijdens het binnen blijven met je kleintje

Blijven jullie ook binnen? Wij van Bunnies JR hebben een paar leuke tips om te kunnen doen wanneer je thuis zit met je kleintje. Speelse dingen waarvan je kleintje ook al wat dingetjes van kan leren.

23 maart 2020
101 view(s)