Blog

De eerste schoentjes voor jouw kleintje
12 december 2022
17 view(s)

De eerste schoentjes voor jouw kleintje

Wanneer is jouw kleine (b)engel klaar voor zijn of haar eerste schoentjes?

Wanneer is het tijd voor de eerste schoentjes? Als kersverse ouder is dat natuurlijk moeilijk om te bepalen. Daarom zijn wij, Bunnies JR, hier om jou een handje hierbij te helpen. Bunnies JR biedt verschillende schoentjes voor jouw kindje bij alle ontwikkelingen die kindervoetjes ondergaan, lees snel meer over de eerste schoentjes voor jouw kleintje..

Soorten sluitingen
10 oktober 2022
41 view(s)

Welke schoenensluitingen zijn er voor mijn kindje?

Zoveel verschillende schoensluitingen, maar welke is de juiste voor mijn kindje?

Voor kinderschoenen zijn er veel verschillende soorten sluitingen, maar welke is de juiste voor jouw kindje? Elke soort sluiting heeft zo zijn voordelen, maar alle sluitingen hebben een ding gemeen en dat is dat elke soort sluiting stevigheid biedt aan de voetjes van jouw kleintje. Kinderen spelen veel buiten en tijdens het buitenspelen moeten de schoentjes goede bescherming bieden. Dat is uiteraard belangrijk voor de voetjes van kinderen. Bunnies JR heeft biedt een aanzienlijk aantal kinderschoentjes met verschillende soorten sluitingen. Voor ieder (b)engeltje moet er dan wel een leuk schoentje tussen zitten.

Winter laarsjes
5 oktober 2022
24 view(s)

Lekker warme voetjes in de winter

Begin de winter met de leukste laarsjes!

De winter komt eraan en het is daarom belangrijk om warme schoentjes te hebben, zodat jouw kleine meid lekker kan gaan spelen in de sneeuw zonder dat zij koude voetjes gaat krijgen. Het is natuurlijk superleuk als jouw (b)engeltje er hip en schattig bij loopt. Met de laarsjes van Bunnies JR moet dat zeker goed komen. Dit seizoen heeft Bunnies JR de leukste en meest modieuze Chelsea boots, Cowboy boots en Biker boots voor de kleinste fashionista’s. Deze laarsjes sluiten perfect aan bij de trends van het moment!

Zomer kindersandalen
12 april 2022
24 view(s)

Het is eindelijk zo ver: de zomer is er!

Begin de zomer met de juiste kindersandalen.

Hallo zon, zee en strand! Ben jij al klaar om te genieten van het lekkere weer? Lekker naar het strand met jouw (b)engeltje of gewoon in het zonnetje in de achtertuin. In ieder geval lekker genieten van het heerlijke zonnige weer. Een goede ondersteuning voor de voetjes van jouw kleintje is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens het wandelen naar het strand of het spelen in de achtertuin is het ideaal om de juiste sandalen voor jouw jongetje of meisje te hebben.

Loopfases
1 maart 2022
822 view(s)

Hoe snel groeien kindervoeten?

De kindervoeten van je (b)engel kunnen ontzettend snel groeien en voor je het weet ben je weer nieuwe kinderschoenen aan het uitzoeken. Maar hoe snel groeien de kindervoeten nou en waarom zijn goed passende schoenen zo belangrijk? In deze blog vind je het antwoord op al deze vragen en geven we je aan het eind nog wat handige tips! Om het hele proces makkelijker te maken hebben we bij Bunnies JR verschillende "loopfases" bedacht, want kinderschoenen die te klein of te groot zijn kunnen op latere leeftijd voor vervelende klachten zorgen en dat wil iedere ouder natuurlijk voorkomen.

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp
7 mei 2021
106 view(s)

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Nieuwe kinderschoenen zijn voor enkelen een uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Speciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloot Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten.

Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR
8 juni 2020
391 view(s)

Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR

Wil je liever de schoenen met je kleintje in de winkel proberen voordat ze gekocht worden?

Dit kan natuurlijk ook. Naast de webshop is Bunnies JR ook te koop bij verkooppunten. Door gebruik te maken van de ‘ vind een verkooppunt’ knop, kom je er direct achter waar een verkooppunt van Bunnies JR bij jou in de buurt zit. Zo kun je schoentjes gaan passen met je kleintje in de winkel.

logo
26 mei 2020
219 view(s)

Het verhaal van Bunnies JR

meetlint
25 mei 2020
151 view(s)

Mission possible! De juiste maat kinderschoenen kopen

Waar let je op bij het kopen van kinderschoenen?

Kinderschoentjes kopen kan een flinke opgave zijn. Welke maat heeft mijn kleintje nodig, moeten de schoentjes van leer zijn en hoe weet ik nu überhaupt of mijn kindje al toe is aan (nieuwe) schoentjes? Dit zijn zomaar een aantal vragen die door je hoofd kunnen spoken bij de aanschaf van een paar kinderschoenen. Wij geven vandaag een aantal tips waar je op moet letten bij de aanschaf van kinderschoentjes.

schoentjes kind
18 mei 2020
219 view(s)

Hoe verzorg en onderhoud je Bunnies JR schoentjes?

Hoe verzorg en onderhoud je Bunnies JR schoentjes?

Joepie! De nieuwe schoenen en dus de nieuwe maatjes, voor je kleintje zijn binnen!

Je wil natuurlijk dat je dreumes zo lang mogelijk rond kan stappen op zijn of haar nieuwe schoentjes. Om je kindje optimaal te laten genieten van de schoenen is het super belangrijk om de schoentjes goed te verzorgen. Alle schoentjes en sneakers zijn gemaakt van gladleer, nubuck of suède. Per materiaal leggen we uit hoe je dit materiaal het beste kunt verzorgen.