Blog

Zomer kindersandalen

Het is eindelijk zo ver: de zomer is er!

Begin de zomer met de juiste kindersandalen.

Hallo zon, zee en strand! Ben jij al klaar om te genieten van het lekkere weer? Lekker naar het strand met jouw (b)engeltje of gewoon in het zonnetje in de achtertuin. In ieder geval lekker genieten van het heerlijke zonnige weer. Een goede ondersteuning voor de voetjes van jouw kleintje is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens het wandelen naar het strand of het spelen in de achtertuin is het ideaal om de juiste sandalen voor jouw jongetje of meisje te hebben.

12 april 2022
12 view(s)
Loopfases

Hoe snel groeien kindervoeten?

De kindervoeten van je (b)engel kunnen ontzettend snel groeien en voor je het weet ben je weer nieuwe kinderschoenen aan het uitzoeken. Maar hoe snel groeien de kindervoeten nou en waarom zijn goed passende schoenen zo belangrijk? In deze blog vind je het antwoord op al deze vragen en geven we je aan het eind nog wat handige tips! Om het hele proces makkelijker te maken hebben we bij Bunnies JR verschillende "loopfases" bedacht, want kinderschoenen die te klein of te groot zijn kunnen op latere leeftijd voor vervelende klachten zorgen en dat wil iedere ouder natuurlijk voorkomen.

1 maart 2022
472 view(s)
Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Nieuwe kinderschoenen zijn voor enkelen een uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Speciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloot Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten.

7 mei 2021
93 view(s)
Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR

Ontdek de verkooppunten van Bunnies JR

Wil je liever de schoenen met je kleintje in de winkel proberen voordat ze gekocht worden?

Dit kan natuurlijk ook. Naast de webshop is Bunnies JR ook te koop bij verkooppunten. Door gebruik te maken van de ‘ vind een verkooppunt’ knop, kom je er direct achter waar een verkooppunt van Bunnies JR bij jou in de buurt zit. Zo kun je schoentjes gaan passen met je kleintje in de winkel.

8 juni 2020
349 view(s)
logo

Het verhaal van Bunnies JR

26 mei 2020
185 view(s)
meetlint

Mission possible! De juiste maat kinderschoenen kopen

Waar let je op bij het kopen van kinderschoenen?

Kinderschoentjes kopen kan een flinke opgave zijn. Welke maat heeft mijn kleintje nodig, moeten de schoentjes van leer zijn en hoe weet ik nu überhaupt of mijn kindje al toe is aan (nieuwe) schoentjes? Dit zijn zomaar een aantal vragen die door je hoofd kunnen spoken bij de aanschaf van een paar kinderschoenen. Wij geven vandaag een aantal tips waar je op moet letten bij de aanschaf van kinderschoentjes.

25 mei 2020
140 view(s)
schoentjes kind

Hoe verzorg en onderhoud je Bunnies JR schoentjes?

Hoe verzorg en onderhoud je Bunnies JR schoentjes?

Joepie! De nieuwe schoenen en dus de nieuwe maatjes, voor je kleintje zijn binnen!

Je wil natuurlijk dat je dreumes zo lang mogelijk rond kan stappen op zijn of haar nieuwe schoentjes. Om je kindje optimaal te laten genieten van de schoenen is het super belangrijk om de schoentjes goed te verzorgen. Alle schoentjes en sneakers zijn gemaakt van gladleer, nubuck of suède. Per materiaal leggen we uit hoe je dit materiaal het beste kunt verzorgen.

18 mei 2020
188 view(s)
Welke fase past bij jouw mini-me?

Welke fase past bij jouw mini-me?

BunniesJR is al ruim 58 jaar specialist op het gebied van kinderschoenen. Voorop staan de kwaliteit en pasvorm. Belangrijk daarbij is te kijken naar de ontwikkeling van kindervoeten vanaf het eerste levensjaar tot aan het moment dat de kindervoet volgroeid is. Daarom heeft BunniesJR een collectie op basis van 4 loopfases. Voor elke nieuwe loopfase van je kindje, het beste schoentje. Iedere loopfase staat voor een ontwikkelingsfase waarin elk kindje in terecht komt. Het is ontzettend belangrijk om al vanaf de eerste stapjes de juiste schoentjes te dragen. Hieronder leggen we kort de verschillende loopfases uit. Zo kun je je goed oriënteren op wat jouw (b)engeltje nodig heeft.

7 mei 2020
230 view(s)
Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!

Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!

Zomerkriebels! Krijg jij ook zo’n zin in de zomer door dit mooie, zonnige weer? Sandaaltjes zijn onmisbaar met deze temperaturen. Tijd voor een paar leuke BunniesJR sandaaltjes voor je kleine meid of mannetje! De sandaaltjes zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de eerste stappertjes en gaan tot en met maat 29 voor de gevorderde eigenwijsjes. Maar let op. Sandaaltjes moeten niet alleen leuk zijn, veel belangrijker is dat deze de voetjes ook de juiste ondersteuning en bescherming bieden.

24 april 2020
83 view(s)
paashaas

Klaar voor Pasen met BunniesJR!

Wat een geluk hebben we deze week toch gehad met het weer! Wij zijn hartstikke klaar met alle donkere kleuren en zijn onwijs blij met de frisse kleurstelling van de huidige BunniesJR voorjaarscollectie. De vele kleurtjes, zowel pastelkleuren als fellere kleurtjes geven je een waar lentegevoel! En hoé goed komt dat van pas? Want dit weekend is het Pasen! Het feest van de bloemetjes, kipjes, konijntjes, het zonnetje en kleur. Is jouw kleine grote trots al helemaal op zijn of haar paasbest?

10 april 2020
90 view(s)