Kraamcadeau met naam bij BunniesJR

Kraamcadeau met naam bij BunniesJR
6 februari 2024 36 view(s)

Kraamcadeau met naam bij BunniesJR

Kraamcadeau met naam bij BunniesJR

Opzoek naar een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau? Daar heeft BunniesJR iets leuks voor! Hoe leuk is het om babyschoentjes met naam van de pasgeboren baby te geven, dit is persoonlijk, bruikbaar voor de eerste stapjes en het is uniek.

Kraamcadeau met naam, hoe werkt dit?

Het kraamcadeau met naam van BunniesJR kan je zelf ontwerpen, geheel naar jouw wensen. Er kan gekozen worden tussen de meest verkochte BunniesJR babyschoenen in diverse kleuren. Om het kraamcadeau helemaal gepersonaliseerd te maken kan de naam natuurlijk niet ontbreken. Deze kan er eenvoudig aan toegevoegd worden op de gepersonaliseerde babyschoentjes pagina. Als de schoentjes helemaal aan je wensen voldoen kunnen ze besteld worden en worden ze binnen 4 á 6 weken thuisbezorgd.

Een tastbare herinnering

Een kraamcadeau met een tastbare herinnering dat wil toch iedereen geven? De eerste babyschoentjes zijn voor ouders één van de leukste dingen om te ontvangen. Ouders hebben zorgvuldig een naam gekozen voor hun pasgeboren baby en zijn daar natuurlijk enorm trots op! Een naam is iets wat een kind zijn hele leven met zich meedraagt. Daarom is het voor ouders extra bijzonder om hun gekozen naam terug te zien op de babyschoentjes. Is het kindje nog niet zo ver om de eerste stapjes te zetten, dan zijn de gepersonaliseerde schoentjes ook een mooie accessoire in de kinderkamer. Hierdoor kunnen de ouders al gelijk genieten van de schoentjes en staan ze klaar voor het kindje om erin te groeien.

De eerste stapjes van jouw kleintje

De gepersonaliseerde schoentjes zien er niet alleen super leuk uit, maar bieden ze ook een helpende hand bij de loopontwikkeling van het kindje. De schoentjes zijn ideaal voor de eerste stapjes van het kindje; ze zijn namelijk extreem flexibel en hebben antislip zooltjes. Daarnaast zorgt het leren voetbed voor een ademend vermogen waardoor de baby nog lekker veel kan kruipen, zich op kan trekken aan meubels en zijn of haar eerste stapjes kan zetten zonder last te krijgen van zweetvoetjes. De gepersonaliseerde schoentjes zijn perfect voor de baby loopfase. De beentjes en voetjes van de baby moeten nog wennen aan het dragen van het gewicht en hierdoor is het belangrijk dat de voetjes goed ondersteund worden door fijne babyschoentjes. Nog meer weten over deze loopfase? Of alvast over de volgende loopfases? Bekijk dan de verschillende loopfases.

Word je binnenkort opa of oma, oom of tante, of wordt een van je beste vrienden, collega’s of medewerkers papa of mama? Dan is het kraamcadeau met naam het perfecte cadeau. Nog meer informatie over deze schoenen of de schoenen bestellen? Dat kan via gepersonaliseerde babyschoentjes pagina

Bekijk hier het aanbod van de schoentjes