Historie Bunnies

De rijke BunniesJR historie

Ruim 150 jaar geleden werd in Kaatsheuvel de eerste schoenenfabriek van kinderschoenenmerk Bunnies opgericht. Met 5 generaties ervaring en expertise op het gebied van design, comfort en duurzaamheid is de BunniesJR historie een rijke. 

Een authentiek verhaal wat zich kenmerkt door vakmanschap, betrokkenheid en kwaliteit. De Bunnies ontwikkeling is gebaseerd op schoentjes speciaal voor de eerste stapjes. Veel know-how zit in de leesten die optimaal loopcomfort en een gezonde ontwikkeling van de kwetsbare kindervoet moeten garanderen. Daarnaast vinden wij de duurzaamheid van het product heel belangrijk. Zeker kinderschoenen hebben veel te verduren, de BunniesJR historie leert ons dat kwaliteit zich uitbetaald. Alle schoenen zijn gemaakt van soepel leer en voorzien van een leren voering. De kruipneus beschermt de schoentjes bij het spelen en kruipen. De speciaal ontwikkelde loop zool zorgt voor een prima grip, soepelheid en stabiliteit. Door de perfecte pasvorm kan het voetje zich optimaal ontwikkelen. 

BunniesJR historie - kwaliteit sinds 1842

''Het belangrijkste wat we in alle generaties van dit familiebedrijf zien terug komen is de passie die we met onze medewerkers, toeleveranciers en afnemers delen. Ieder op z'n eigen werkgebied. Ons geheim is dat we al meer dan 150 jaar heel veel waar voor het geld van onze afnemers bieden en dat resulteert in duurzame groei, nu en in de toekomst. Bij onze schoenen draait het om kwaliteit met een betere pasvorm. Wij nodigen iedereen uit om deze passie voor kwaliteit en duurzaamheid met ons te delen.'' 

Van Gastel Shoes - moederbedrijf van o.a. de merknaam BunniesJR , Twins & Trackstyle en Braqeez Kids Shoes - staat voor traditionele waarden en moderne technologie. Ons ondernemerschap is gebaseerd op vertrouwen en loyaliteit, op het nakomen van afspraken en het vormen van hechte partnerships. Respect voor mens, cultuur en milieu zijn tegenwoordig actuele topics maar staan bij ons al meer dan 150 jaar hoog in het vaandel.

De tijdlijn van kinderschoenenmerk BunniesJR 

In de eerste jaren van een kinderleven zijn de voeten zeer kwetsbaar en kan er ook het meeste misgaan. Veel voetklachten die volwassenen hebben, zijn het gevolg van het dragen van slechte schoenen in hun jeugdjaren. Daarom verdienen voeten meteen vanaf de geboorte optimale aandacht, om zo uiteindelijk lastige en blijvende klachten voor te zijn. Goede schoenen zijn er in allerlei vormen en maten. Maar een goede kinderschoen ontwikkel je niet zomaar. De Bunnies ontwikkeling is nog steeds bij iedere collectie van groot belang. Die jarenlange kennis zie je meteen bij het aantrekken van een BunniesJR schoentje.. en dit is waar het allemaal begon: 

BunniesJR-geschiedenis-kinderschoenen