Accessoires

Lees meer

1-22 van 22

per pagina
Filteren Sorteren
22 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-22 van 22

per pagina
Filteren Sorteren
22 producten gevonden Gesorteerd op positie

Nieuw zooltje nodig?

Als de schoentjes van je kleintje nieuwe zooltjes nodig hebben kan je deze bij ons bestellen. Zo hou je de schoentjes van je kleintje comfortabel en kunnen zijn of haar voetjes ongehinderd verder met ontwikkelen. Het is bij kinderschoenen natuurlijk van groot belang dat je kindje ze met plezier aantrekt. 

Veters aan vervanging toe? 

Als de vetertjes van je kleintje aan vervanging toe zijn hebben wij diverse leuke veters waarmee de schoentjes van je kindje er weer super leuk uit zullen zien. We hebben witte veters maar ook veters in verschillende kleurtjes en patroontjes waarmee de kinderschoenen van je kleintje een unieke look zullen krijgen. 

Sprays om je schoentjes mee te beschermen

Maak gebruik van de DFNS footwear protector om de nieuwe kinderschoenen van je kleintje wat bestendiger te maken tegen vuil zodat je kindje kan spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over vieze schoentjes. Zo gaan de schoentjes langer mee en zien ze er ook na vele uren speelplezier nog goed uit. 

Ook hebben we nog wat onderhoudstips om schoentjes langer mooi te houden:

- Laat kapotte schoenen meteen repareren. Bij kinderschoenen hebben de verbindingen van de verschillende onderdelen, zoals stiksels, heel veel te verduren.

- Poets schoenen van leer regelmatig met goede schoencrème. Dit voorkomt uitdroging. 

- Laat schoenen nooit bij de kachel of verwarming drogen. Hitte is funest voor leer.