Babyschoentjes

Lees meer

1-30 van 45

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
45 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 45

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
45 producten gevonden Gesorteerd op positie

Babyschoentjes van Bunnies JR

Bunnies JR heeft de leukste en schattigste babyschoentjes voor jouw kleintje. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. De meeste ouders zijn enorm trots als hun kleintje kan staan en het eerste stapje zet! Een mooi moment en daardoor zal je ook nooit de eerste babyschoentjes van jouw kleintje vergeten. De eerste loopschoentjes van je kleintje zijn daarom extra speciaal! De babyschoentjes van Bunnies JR zijn volledig van leer, zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. Bunnies JR heeft babylaarsjes en babysneakertjes, in allerlei kleuren, maten en printjes voor jouw (b)engel.

Wanneer is mijn kindje klaar voor babyschoentjes?

Babyschoentjes zijn belangrijk wanneer jouw kleintje voor het eerst rechtop gaat staan. De beentjes en voetjes van jouw kleintje moeten wennen aan het dragen van het gewicht. Hierbij is het belangrijk dat de voetjes goed ondersteund worden door fijne babyschoentjes. Met de babyschoentjes kan je kindje oefenen met zich optrekken aan lage meubels en leren om stabiel te staan met ondersteuning. Samen met Bunnies JR vind je de perfecte babyschoentjes voor de eerste stapjes. Twijfel je welke kinderschoenen het beste zijn voor jouw kleintje? Neem dan een kijkje bij de loopfases van Bunnies JR. Met behulp van de eigenschappen per loopfase kan je altijd de juiste maat kiezen. Als jouw kleintje al vlot rondom meubels loopt, met een loopwagentje door de kamer loopt of de eerste zelfstandige stapjes zet, dan wordt het tijd voor wat stevigere kinderschoenen. Bunnies JR biedt dan ook meisjeslaarzen, jongens boots en kindersneakers aan.

Babyschoentjes voor meisjes

Met de babyschoentjes van Bunnies JR zetten alle kleine meisjes verantwoord hun eerste stapjes. Bunnies JR biedt soepele en zachte babyschoentjes, die makkelijk zijn om aan te trekken. Deze babyschoentjes zijn ideaal als jouw kleine meisje nog kruipt, zich voor het eerst optrekt aan de tafel en heel voorzichtig een wiebelig stapje zet. Bunnies JR heeft de leukste uitvoeringen babyschoentjes, van babylaarsjes tot babysneakertjes. Zo vind je altijd de perfecte maatjes voor jouw kleine meid. Wanneer jouw lieve dochter eenmaal is gegroeid, dan heeft Bunnies JR super leuke meisjeslaarzen en meisjessneakers voor haar. Maar voor nu zijn er nog genoeg babyschoentjes voor jouw kleine (b)engel.

Babyschoentjes voor jongens

De Bunnies JR babyschoentjes hebben een unieke babyzool. Deze flexibele zool is voorzien van een licht profiel, wat ervoor zorgt dat de zooltjes anti-slip zijn. Hierdoor heeft je kleintje voldoende grip op de ondergrond en glijdt hij/zij niet uit. Zo ook bij onze stoere babysneakertjes. Neem een kijkje in onze nieuwe babyschoenen collectie voor de nieuwe schoentjes voor jongens! Wanneer jouw kleine man uit de babyschoentjes groeit, dan heeft Bunnies JR super stoere jongens boots en jongenssneakers voor hem En vergeet niet om jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.. Koop je liever de babyschoentjes voor je kleintje in een vertrouwde schoenenwinkel? Neem dan snel een kijkje in welke winkels ze Bunnies JR babyschoentjes verkopen met behulp van de storelocator.