SALE | Bunnies JR outlet kinderschoenen

Lees meer
Kies een categorie

1-15 van 374

per pagina
Pagina
374 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

1-15 van 374

per pagina
Pagina
374 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

Bunnies JR sale: de outlet shop

Ben je op zoek naar de eerste loopschoentjes voor jouw kleintje in de Bunnies JR SALE? Of misschien is jouw kleintje al wat verder en zijn de kinderschoenen van je zoontje of dochtertje toe aan vervanging? In de Bunnies JR outlet kun je tegen hoge korting de leukste kinderschoenen kopen van voorgaande seizoenen. Bekijk de laatste maatjes van de Bunnies JR kinderschoenen SALE door in de zoekfilter de juiste maat te selecteren. Dan word je niet teleurgesteld vanwege ontbrekende maatjes en vind je eenvoudig en snel je favoriete merkschoenen voor de laagste prijs. 

Het hele jaar door Bunnies JR sale! 

Alle schoenen in de outlet worden het gehele jaar door aangeboden tegen uitverkoopprijzen. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe afgeprijsde modelletjes, zodat er genoeg keuze is! Of je nu op zoek bent naar lage schoentjes, halfhoge sneakers, laarzen, ballerina's of sandalen. We hebben het allemaal in de Bunnies JR sale voor zowel jongens als meisjes. 

Nog meer voordeel

Wist je dat je €5,- korting krijgt wanneer je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief? Als nieuwe abonnee ontvang je na inschrijving een mail met daarin een kortingscode. Deze code is geldig op alle producten in de Bunnies JR webshop en kun je dus ook gebruiken op jouw favoriete schoentjes uit de SALE. Zo ontvang je dus korting op korting! Via de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste toevoegingen aan de SALE, zodat je de eerste keuze hebt. We informeren je ook over alle leuke nieuwtjes rondom jouw favoriete merk.