Bunnies JR Baby loopfase

Meten is weten..


1. Meet de voetjes van jouw kindje

Kindervoetjes kunnen in een korte tijd snel groeien, niet goed passende kinderschoenen kunnen vervelende klachten veroorzaken. Wij adviseren om iedere 3 maanden de voetjes van jouw kind op te meten. Om je hierbij te helpen heeft Bunnies JR de voetjesmeter ontwikkeld. Hiermee volg je jouw kleintje op de voet!

Heb je onze voetjesmeter nog niet? Print dan de online versie uit om de voetjes op te meten. Zorg ervoor dat je print op "ware grootte" (Schaal: 100%).


Download de voetjesmeter

2. Ontdek jouw loopfase

Vind je het lastig om de juiste schoentjes te kiezen? De Bunnies JR loopfases helpen hierbij. Ga door naar de loopfases.

3. Vind je schoentjes, je maatjes..

Elk schoentje heeft een maattabel die van toepassing is op dat specifieke kinderschoentje. Een algemene maattabel zal je op de Bunnies JR website dus niet vinden. Ga naar het schoentje van jouw keuze toe en klik op "maatadvies" om de maattabel te vinden.


Het uitneembare voetbed van Bunnies JR


Zo gebruik je het

Kinderen hebben zelf niet altijd door wanneer hun schoentjes te klein zijn. Daarom is het van belang dit regelmatig zelf te controleren. Wiebelende teentjes maken het meten van kindervoetjes soms wat lastig, maar met het Bunnies JR voetbed zie je in één oogopslag of de kinderschoentjes nog goed passen.

Neem het zooltje uit de schoentjes en plaats het voetje van je kindje op het voetbed. Je kindje moet hiervoor rechtop staan, zodat hij/zij met het volle gewicht op de voetjes staat. Let er op dat de hiel van het voetje niet op de groene rand staat, maar erbinnen. Bij de teentjes kun je eenvoudig zien of er nog voldoende ruimte is met behulp van de getekende teentjes op het voetbed.

  • Er zit ruimte tussen de teentjes van mijn (b)engel en de getekende teentjes op het zooltje: Oeps, deze schoentjes zijn te groot! Als de voetjes te veel ruimte in het schoentje hebben, krijgen ze niet de benodigde steun. De voetjes kunnen gaan schuiven en scheef groeien, dit willen we natuurlijk niet!
  • De teentjes van mijn (b)engel staan precies op de teentjes van het zooltje: Perfect! Er is voldoende groeiruimte aanwezig, maar niet te veel waardoor het voetje zou gaan schuiven. Dit schoentje is precies de goede maat voor jouw kleintje, zodat de voetjes zich goed kunnen ontwikkelen.
  • Het voetje van mijn (b)engel gaat over de teentjes op het zooltje: Tijd voor nieuwe schoentjes! Kindervoetjes hebben altijd groeiruimte nodig. Als het voetje over de teentjes op het zooltje gaan is er niet meer voldoende groeiruimte voor een goede ontwikkeling.

Twijfel je bij het gebruik van het voetbed toch nog of de Bunnies JR schoentjes nog groot genoeg zijn? Stuur dan een foto van de voetjes van je kleintje op het Bunnies JR voetbed via de mail of WhatsApp. Onze klantenservice geeft je graag persoonlijk advies.