Lekker warme voetjes in de winter

Winter laarsjes
5 oktober 2022 66 view(s)

Lekker warme voetjes in de winter

Begin de winter met de leukste laarsjes!

De winter komt eraan en het is daarom belangrijk om warme schoentjes te hebben, zodat jouw kleine meid lekker kan gaan spelen in de sneeuw zonder dat zij koude voetjes gaat krijgen. Het is natuurlijk superleuk als jouw (b)engeltje er hip en schattig bij loopt. Met de laarsjes van Bunnies JR moet dat zeker goed komen. Dit seizoen heeft Bunnies JR de leukste en meest modieuze Chelsea boots, Cowboy boots en Biker boots voor de kleinste fashionista’s. Deze meisjeslaarzen sluiten perfect aan bij de trends van het moment!


Waar komen de Chelsea boots vandaan?

Deze super schattige en hippe laarsjes zijn helemaal trendy dit seizoen. Voor zowel dames, heren en kinderen zijn dit een must have voor de garderobe. De laarzen komen oorspronkelijk uit het Victoriaanse tijdperk waarin de Engelse koningin Victoria aan de macht was. Koningin Victoria had problemen met haar laarzen en schakelde hulp in van haar schoenmaker. Victoria wilde laarzen zonder veters, die makkelijk in gebruik waren. Toen kwam haar schoenmaker met de eerste versie van de Chelsea Boots. Hij maakte een laars zonder veters en met de kenmerkende elastiek in de zijkant. Dit deed hij, zodat de schoenen eenvoudig aan en uit konden. Sindsdien werden de schoenen vrij populair onder ruiters en wandelaars. De laarsjes komen oorspronkelijk uit het Londense district Chelsea. Vandaar ook de naam Chelsea boots.

Momenteel zijn ze niet meer weg te denken bij schoenenwinkels. De laarsjes zijn op enkelhoogte en hebben een lus aan de achterkant waarmee je de schoen aan kan trekken. Tevens hebben de schoenen een rits aan de zijkant. Al deze attributen van de laarsjes zorgen voor een eenvoudig gebruik van de schoenen. Vergeet dus zeker niet om even een kijkje te nemen naar deze schattige Chelsea boots voor meisjes.

  • Tatum Twist zwarte Chelsea boots
  • Geschikt voor kindjes in de Super Stap loopfase
  • Trendy elastisch zijpaneel
  • Gemaakt van leer
  • Ademend vermogen
  • Goede pasvorm

SHOP LEUKE CHELSEA BOOTS

Deze trendy Cowboy boots mag je niet missen

Deze boots zijn de laatste tijd enorm gestegen in populariteit, daardoor is het een must have voor de voetjes van jouw kleintje. De laarsjes zijn geïnspireerd op cowboys. Vandaar de naam cowboy boots. De laarsjes hebben daarom een stevige punt, omdat ze makkelijk door de stijgbeugels moesten kunnen. Ook hebben ze een stevige hak die de voeten daarin vasthield en een harde zool zodat je ze niet zou voelen. De Cowboy boots zijn een van de meest populaire laarsjes van het moment. De laarsjes hebben een lage hak en een hoge schacht. Die hoge schacht beschermde de benen van de cowboys voor ruige struiken, rivieren en bossen. Ook is het kenmerkend dat er stiksels op de laarsjes te vinden zijn.

Maar hoe match ik deze laarsjes met een leuke outfit? De laarsjes staan erg leuk met jeans en een chunky knit. Maar deze laarsjes zou je ook in de zomer kunnen dragen. Dan combineer je deze meisjeslaarzen met een maxi jurk of met denim shorts als je voor de echte cowgirl look wil gaan. Bij Bunnies JR is er in ieder geval keuze genoeg uit deze trendy Cowboy boots voor meisjes.

  • Robin Rodeo zwarte Cowboy boots
  • Geschikt voor kindjes in de Super Stap loopfase
  • Goede pasvorm
  • Uitgerust met een uitneembaar voetbed met ingetekend voetje voor groeiruimte
  • Optimale ondersteuning

SHOP TRENDY COWBOY BOOTS

Biker boots zijn stoer én stijlvol

De stoere Biker boots zijn net zoals de andere laarsjes erg stijlvol en fris. De laarsjes zijn geïnspireerd door motorlaarzen. De laarsjes hebben een lage hak, zodat de motor goed bestuurd kan worden. Ze zijn oorspronkelijk gemaakt van dik, zwaar leder, zodat de voeten, enkels en benen van motorrijders tijdens een ongeluk goed beschermd zouden zijn. Vroeger waren de boots alleen in zwarte kleuren beschikbaar. Maar nu in deze tijd zijn er veel meer soorten Biker Boots. Zo zijn er natuurlijk de klassieke zwarte Biker boots met stoere accenten, maar ook Biker boots met printjes en gekleurde details.

Het leuke aan de verschillende laarsjes is dat de laarsjes te combineren zijn met meerdere outfits. Ondanks dat de laarsjes massief en robuust zijn, kun je de Biker boots super vrouwelijk en stijlvol dragen. Zo kan jouw kleintje de meisjeslaarsjes lekker casual met jeans dragen of met een oversized trui of blazer voor de wat stoerdere look. Bij Bunnies JR is er in ieder geval keuze genoeg uit stoere Biker boots voor meisjes.

  • Tosca trots beige Biker boots
  • Geschikt voor kindjes in de Stap loopfase
  • Uitneembaar voetbed met ingetekend voetje voor groeiruimte
  • Goede pasvorm
  • Uitgerust met een ritssluiting

SHOP STOERE BIKER BOOTS