De eerste loopschoentjes bij BunniesJR

De eerste loopschoentjes bij BunniesJR
25 maart 2024 12 view(s)

De eerste loopschoentjes bij BunniesJR

De eerste loopschoentjes bij BunniesJR

De eerste stapjes van jouw kleintje zijn een erg speciaal moment en hiervoor zijn goede schoentjes een belangrijk onderdeel. Goede babyschoenen zijn belangrijk wanneer jouw kleintje voor het eerst rechtop gaat staan. De beentjes en voetjes van jouw kleintje moeten wennen aan het dragen van het gewicht. Hierbij is het belangrijk dat de voetjes goed ondersteund worden door fijne babyschoentjes.

Waarom zijn de eerste loopschoentjes belangrijk?

Met de eerste babyschoentjes kan je kindje oefenen met zich optrekken aan lage meubels en leren om stabiel te staan met ondersteuning. De voetjes van je baby bestaat nog uit een groot deel uit kraakbeen, hierdoor zijn de voetjes nog erg buigzaam en zacht. In het eerste jaar van je kleintje verandert het kraakbeen langzaam in bot. Omdat de babyvoetjes nog zo zacht zijn, kunnen ze gemakkelijk vervormen. Daarom is het belangrijk dat jouw kleintje schoenen draagt met de juiste ondersteuning.

Goede babyschoenen hebben een buigzame en flexibele zool en hierdoor kunnen ze goed meebewegen met de voetjes van je kindje. Dit is erg belangrijk voor de ontwikkeling van de voetjes en de houding van je (b)engel. Daarnaast zijn de meeste babyschoenen gemaakt van leer, deze stof ademt namelijk het beste. Hierdoor heeft jouw kindje minder snel last van zweetvoetjes.

Eigenschappen van de eerste loopschoentjes van BunniesJR

De BunniesJR babyschoentjes hebben een antislip zool, zijn flexibel en vormen zich naar voetjes van jouw kleintje. De rubberen zooltjes van de babyschoentjes zijn flexibel, zodat ze goed meebewegen met de voetjes van jouw kleintje. Om ervoor te zorgen dat je zoontje of dochtertje niet uitglijdt tijdens het oefenen met de eerste stapjes, hebben de schoentjes een antislip zool. Hiermee heeft jouw kleintje extra grip op de ondergrond en staat jouw (b)engel stevig op de grond. De babyschoentjes zijn soepel en zacht, waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn bij je kleintje.

Bij BunniesJR hebben we verschillende  loopfases geïntroduceerd, de babyschoentjes zitten in de Baby Loopfase. Als jouw kleintje kruipt, zich optrekt aan meubels en klaar is om de eerste stapjes te zetten, bevindt jou (b)engel zich in deze fase. In de Baby Loopfase is het belangrijk dat de schoentjes een antislip zool hebben, hierdoor glijdt jouw kleintje minder snel uit tijdens de eerste stapjes.

Om te weten welke maat je kleintje heeft, hebben we bij BunniesJR een voetjesmeter. Hierdoor kun je gemakkelijk de voetjes van je kleintje opmeten en weet je welk maatje je (b)engel heeft. Bij iedere kinderschoentje van BunniesJR hebben we een handig hulpmiddel om te weten welke maat het beste bij jouw kindje past. Dit hulpmiddel is te vinden onder de knop ‘’Vind jouw maatje’’. Hier kan je het aantal centimeters invullen van de voetjes en deze tool geeft aan welke maat de perfecte keuze is voor jouw zoon of dochter. Wij adviseren om iedere 3 maanden de voetjes van jouw kindje op te meten. Bij BunniesJR bieden we niet alleen babyschoenen aan, maar ook kinderschoenen. Dit assortiment bestaat onder andere uit jongenssneakers, meisjessneakers, jongens sandalen en meisjes sandalen.