Wanneer is mijn kindje klaar voor de babyschoentjes van BunniesJR?

Als jouw kleintje nog kruipt, de eerste stapjes zet en zich begint op te trekken aan de tafel, dan is het tijd voor babyschoentjes uit de Baby loopfase.

Babyschoentjes zijn belangrijk wanneer jouw kleintje voor het eerst rechtop gaat staan. De beentjes en voetjes van jouw kleintje moeten wennen aan het dragen van het gewicht. Hierbij is het belangrijk dat de voetjes goed ondersteund worden door fijne babyschoentjes.

Met de eerste babyschoentjes kan je kindje oefenen met zich optrekken aan lage meubels en leren om stabiel te staan met ondersteuning. Papa en mama helpen hierbij vaak een handje mee. Zo leert jouw kleine baby de eerste stapjes zetten. Oefenen maar!

Schoentjes uit de baby loopfase van BunniesJR

De eerste stapjes zijn voor elke ouder een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van hun kindje. Het is een bijzonder moment dat je niet snel zult vergeten. Natuurlijk mogen een paar goede babyschoentjes voor de eerste stapjes niet ontbreken!

Schoentjes in deze loopfase zijn soepel en zacht en vormen zich naar de voetjes. De babyschoentjes zijn dan ook gemakkelijk aan te trekken bij jouw kleintje en zitten comfortabel aan de kleine babyvoetjes. De rubberen zooltjes van de babyschoentjes zijn flexibel, zodat ze goed meebewegen met de voetjes van jouw kleintje. Om ervoor te zorgen dat je zoontje of dochtertje niet uitglijdt tijdens het oefenen met die eerste stapjes, zijn de zooltjes daarnaast ook antislip. Hiermee heeft jouw kleintje extra grip op de ondergrond en staat hij/zij stevig op de grond.

Schoentjes voor Loopfase Baby..De eerste stapjes zijn gezet. Op naar de volgende fase!

Samen met BunniesJR vind je de perfecte babyschoentjes voor de eerste stapjes. Als jouw kleintje al vlot rondom meubels loopt, met een loopwagentje door de kamer loopt of de eerste zelfstandige stapjes zet, dan wordt het tijd voor wat stevigere schoentjes uit de Flex loopfase.