Loopfase: Baby | De eerste stapjes

Bunnies JR babyschoentjes

Het is een magisch moment, wanneer jouw kindje de eerste stapjes zet. Deze belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van een kind, is voor elke ouder onvergetelijk. Bunnies JR heeft schattige babyschoentjes speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes.

Geschikt voor kindjes die:

  • Kruipen
  • Zich optrekken aan de tafel
  • De eerste wiebelige stapjes zetten

Lees meer over deze loopfase

Lees meer
FILTER
Schoenmaatje
Kleur
Materiaal
  1. Leer
  2. Suède
  3. Nubuck
  4. Mesh

1-30 van 45

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
45 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 45

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
45 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR Baby loopfase

Bunnies JR Baby loopfaseDe eerste stapjes zijn voor elke ouder een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van hun kindje. Het is een bijzonder moment dat je niet snel zult vergeten. Natuurlijk mogen een paar goede babyschoentjes voor de eerste stapjes niet ontbreken! Als jouw kleintje nog kruipt en zich begint op te trekken aan de tafel, dan is het tijd voor babyschoentjes uit de Baby loopfase.

Schoentjes in deze loopfase zijn soepel en zacht en vormen zich naar de voetjes. De babyschoentjes zijn dan ook gemakkelijk aan te trekken bij jouw kleintje en zitten comfortabel aan de kleine babyvoetjes. De rubberen zooltjes van de babyschoentjes zijn flexibel, zodat ze goed meebewegen met de voetjes van jouw kleintje. Om ervoor te zorgen dat je zoontje of dochtertje niet uitglijdt tijdens het oefenen met die eerste stapjes, zijn de zooltjes daarnaast ook antislip. Hiermee heeft jouw kleintje extra grip op de ondergrond en staat hij/zij stevig op de grond.

Wanneer is mijn kindje klaar voor de eerste babyschoentjes?

Babyschoentjes zijn belangrijk wanneer jouw kleintje voor het eerst rechtop gaat staan. De beentjes en voetjes van jouw kleintje moeten wennen aan het dragen van het gewicht. Hierbij is het belangrijk dat de voetjes goed ondersteund worden door fijne babyschoentjes.

Met de eerste babyschoentjes kan je kindje oefenen met zich optrekken aan lage meubels en leren om stabiel te staan met ondersteuning. Papa en mama helpen hierbij vaak een handje mee. Zo leert jouw kleine baby de eerste stapjes zetten. Oefenen maar!

Samen met Bunnies JR vind je de perfecte babyschoentjes voor de eerste stapjes. Als jouw kleintje al vlot rondom meubels loopt, met een loopwagentje door de kamer loopt of de eerste zelfstandige stapjes zet, dan wordt het tijd voor wat stevigere schoentjes uit de Flex loopfase.

 

Ga door naar de volgende fase

Waar let je op bij de eerste babyschoentjes?

De eerste babyschoentjes zijn iets wat je als ouder natuurlijk nooit meer vergeet. Dit geweldige moment is een belangrijke mijlpaal voor jouw (b)engeltje. Als jouw kleintje begint te kruipen en zich begint op te trekken aan de tafel, dan is het tijd voor de eerste babyschoentjes. Het is heel belangrijk dat je de juiste babyschoentjes voor de eerste stapjes koopt. Bij Bunnies JR zijn we gespecialiseerd in het maken van babyschoenen met al ruim 175 jaar ervaring.

Welke vragen stel je jezelf bij het kopen van de eerste babyschoentjes?

Heeft het babyschoentje een flexibele zool (met antislip)?

De meeste babyschoentjes hebben een harde zool wat slecht is voor de ontwikkeling van de voetjes van jouw kleintje omdat deze nog niet helemaal zijn door ontwikkeld. Een babyschoentje met een flexibele zool zorgt ervoor dat de babyvoetjes goed worden afgewikkeld. Dit zorgt voor een goede ontwikkeling en voldoende beweegruimte. De antislip zool zorgt ervoor dat jouw (b)engeltje niet uitglijdt tijdens de eerste stapjes.

Is de babyschoen zacht en comfortabel?

Het is belangrijk dat de eerste babyschoentjes zacht zijn en goed om de voetjes heen passen. Babyvoetjes kunnen namelijk misvormen als je niet de juiste eerste babyschoentjes hebt. Doordat de eerste babyschoentjes van Bunnies JR erg flexibel zijn, zal het babyvoetje op een comfortabele manier ontwikkelen en groeien.

Zijn de babyschoenen niet te zwaar?

Zorg voor lichte babyschoentjes voor de eerste stapjes. Dit zorgt ervoor dat jouw kleintje gemakkelijk kan bewegen. Als de babyschoentjes namelijk te zwaar zijn, zal je merken dat jouw (b)engeltjes moeite heeft met zijn voetjes optillen.

Zijn de babyschoenen gemaakt van ademend stof?

Door het ademende stof voorkom je dat de voetjes van jouw kleine gaan zweten. Dit is namelijk veel beter voor de huid van jouw kleine (b)engeltje.

Heb je nog vragen?

Kom je er nog niet helemaal uit met het kiezen van de eerste babyschoentjes? Of twijfel je over de maat? Kijk dan op onze voetjesmeter pagina voor meer informatie. Toch nog vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Klantenservice