Meisjessneakers

Lees meer

1-30 van 91

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
91 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 91

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
91 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR meisjessneakers

Op zoek naar leuke kinderschoenen? Bij Bunnies JR vind je meisjessneakers in alle soorten, maten en kleuren. Met een sneaker kan je elke outfit helemaal afmaken. De sneakers van Bunnies JR sluiten goed aan op de voetjes en bieden ondersteuning en comfort aan jouw meisje. De meisjessneakers bij Bunnies JR zijn te vinden in hoge en lage modelletjes. Naast leuke meisjessneakers ook op zoek naar schoentjes voor je baby? Neem dan een kijkje bij onze eerste babyschoentjes.

Lage meisjessneakers

De keuze in lage meisjessneakers bij Bunnies JR is reuzen. Voor iedereen is er wat leuks te vinden. Van een stoere sneaker met een felle kleur of een leuk printje tot een vrolijke sneaker met zomerse kleuren. De lage sneakers zijn te vinden met rits, veters en rits of klittenband sluiting. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan te doen bij jouw kleine meisje.

Hoge meisjessneakers

De hoge meisjessneakers bij Bunnies JR komen tot boven de enkel en hebben een veter of veter met rits sluiting. Ook de hoge meisjessneakers zijn te vinden in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. De hoge sneakers bieden extra veel ondersteuning en bescherming aan jouw kleine meisje.

Juiste maatje voor jouw meisje.

De meisjessneakers bij Bunnies JR worden verkocht van maat 18 t/m 35. Om de juiste schoen voor jouw meisje te kiezen zijn de sneakers ontwikkeld in de 4 verschillende loopfases van je kleine meid. Deze 4 fases zijn de baby fase, de flex fase, de stap fase en de super stap fase. Deze fases geven aan welke sneakers de beste keuze zijn voor de ontwikkeling van de voeten van jouw meisje. Twijfel je nog welke maat nou het beste is voor jouw kleine meid? Neem dan een kijkje bij onze handige voetjesmeter. Naast leuke meisjessneakers ook op zoek voor leuke sneakers voor je zoontje? Bekijk dan onze jongenssneakers.