Vind de juiste kinderschoenen voor jouw kleintje

Tijdens het leren lopen zijn op verschillende momenten, verschillende dingen belangrijk voor de ontwikkeling van kindervoetjes. Dit staat los van leeftijd of schoenmaat, want ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Het kan daarom lastig zijn te bepalen waar je op moet letten bij het kopen van kinderschoenen.

Om de keuze wat makkelijker te maken heeft Bunnies JR een eenvoudig systeem bedacht: de Bunnies JR loopfases.

Ontdek jouw loopfase..


 

Bij de Bunnies JR loopfases wordt rekening gehouden met het ontwikkelingsproces van kindervoeten. Voor elke stap in dit proces heeft Bunnies JR passende kinderschoenen met eigenschappen die aansluiten bij de loopfase waarin het kind zich bevindt.

Zo is het voor de eerste stapjes bijvoorbeeld belangrijk dat de babyschoentjes soepel en zacht zijn en ze voldoende grip op de ondergrond hebben. Terwijl het bij schoenen voor kinderen die het lopen volledig onder de knie hebben juist belangrijk is dat de kinderschoenen stevig zijn, om zo voldoende ondersteuning te bieden aan de voeten.

Je bepaalt de Bunnies JR loopfase van je kind eenvoudig met behulp van de loopfase profielen. Herken je jouw kleintje in het profiel? Kies dan een schoentje uit die specifieke loopfase. Dan ben je er zeker van dat de voetjes van jouw kindje de ruimte en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben voor een goede ontwikkeling.