Jongenssneakers

Lees meer

1-30 van 137

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
137 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 137

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
137 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR jongenssneakers

Op zoek naar stoere kinderschoenen? Bij Bunnies JR vind je jongenssneakers in alle soorten, maten en kleuren. Met een sneaker kan je elke outfit helemaal afmaken. De sneakers van Bunnies JR sluiten goed aan op de voetjes en bieden ondersteuning en comfort aan jouw kleintje. De jongenssneakers bij Bunnies JR zijn te vinden in hoge en lage modelletjes.

Lage jongenssneakers

De lage jongenssneakers van Bunnies JR zijn te verkrijgen in super veel verschillende kleuren. Van hele felle kleuren tot sneakers met een stoere donkere kleur. De lage jongenssneakers hebben een rits, veters en rits of klittenband sluiting en zijn hierdoor gemakkelijk aan te trekken bij jouw (b)engel.

Hoge jongenssneakers

De hoge jongenssneakers bij Bunnies JR bieden veel ondersteuning en comfort aan jouw kleine (b)engel. De hoge sneakers zijn te vinden met een rits, veters en rits of klittenband sluiting. De sneakers vind je allerlei leuke kleuren zoals legergroen, bruin en donkerblauw.

Juiste maatje voor jouw kleintje

De jongenssneakers bij Bunnies JR worden verkocht van maat 18 t/m 35. Om de juiste schoen voor jouw kleintje te kiezen zijn de sneakers ontwikkeld in de 4 verschillende loopfases van je kleine. Deze 4 fases zijn de baby fase, de flex fase, de stap fase en de super stap fase. Deze fases geven aan welke sneakers de beste keuze zijn voor de ontwikkeling van de voeten van jouw kleintje. Twijfel je nog welke maat nou het beste is? Neem dan een kijkje bij onze handige voetjesmeter. Ook op zoek naar leuke sneakers voor jouw meisje? Bekijk dan onze meisjessneakers.