Gepersonaliseerde schoentjes voor je baby

Maak de eerste stapjes van jouw kleintje extra speciaal met de gepersonaliseerde babyschoentjes van BunniesJR! Kies een modelletje uit de geselecteerde babyschoentjes in je favoriete kleur. De naam van jouw kindje wordt op de zijkant van de schoentjes geplaatst. Klaar voor de eerste stapjes!
De gepersonaliseerde babyschoentjes zijn een leuk cadeautje voor jezelf en voor een ander! Ontwerp zelf jouw babyschoentjes met naam via de officiële BunniesJR webshop.

Kies je kleur en personaliseer:

Gepersonaliseerd kraamcadeau voor de eerste stapjes

Het is een magisch moment, wanneer een kindje de eerste stapjes zet. Deze belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van een kind is voor elke ouder onvergetelijk. Om de herinnering aan dit speciale moment extra bijzonder te maken, bewaren ouders vaak de eerste stapschoentjes van hun kleintje. Een tastbare herinnering aan dit mooie moment die ze later met hun kindje kunnen delen. Om dit moment en de herinnering nog specialer te maken, heeft BunniesJR een uniek geschenk ontwikkeld: een kraamcadeau met naam. Dit zijn super schattige babyschoentjes die gepersonaliseerd zijn voor een kindje.

Het gepersonaliseerde kraamcadeau van BunniesJR kun je zelf ontwerpen, helemaal volgens jouw wensen. Kies uit de best verkopende BunniesJR babyschoenen in diverse kleuren. Wat deze schoentjes extra persoonlijk maakt, is dat de naam van het kindje op de zijkant van de babyschoentjes wordt gezet.

Als het kleintje nog niet klaar is om de eerste stapjes te zetten zijn de schoentjes doordat de naam op de schoen staat ook erg leuk om in de babykamer te zetten als decoratie. Wanneer het kindje begint met zich op te trekken aan meubels en het moment van de eerste stapjes eindelijk daar is, staan de babyschoenen alvast klaar voor gebruik! Kan het kindje schitteren met zijn of haar schoentjes met eigen naam erop.

Gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Babyschoentjes met naam zijn het perfecte kraamcadeau. Bij BunniesJR begrijpen we hoe belangrijk de eerste babyschoentjes zijn voor ouders en kinderen. Naast de emotionele waarde van babyschoentjes spelen ze ook een essentiële rol in de loopontwikkeling van een kindje. Voor elke loopfase van een kindje biedt BunniesJR de juiste schoen aan. Naast babyschoenen bieden we ook meisjesschoenen en jongensschoenen aan. Al jarenlang produceert BunniesJR hoogwaardige leren babyschoentjes, met als doel de kleine babyvoetjes optimaal te ondersteunen bij het zetten van de eerste stapjes en nu dan ook met een persoonlijke touch.

Het gepersonaliseerde kraamcadeau van BunniesJR is gemaakt van leer. Dit materiaal is soepel en vormt zich naar de voetjes van het kindje, zodat ze ondersteuning kunnen bieden waar dat nodig is. Daarnaast zorgt het voor een ademend vermogen, waardoor je kindje minder snel last krijg van zweetvoetjes. De babyschoenen zijn voorzien van een extra flexibele rubberzool met een licht profiel, waardoor de voetjes niet wegglijden wanneer je kleintje probeert te staan. Een perfect persoonlijk cadeau voor die bijzondere eerste stappen.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau geven

Word je binnenkort opa of oma, oom of tante, of wordt een van je beste vrienden, collega’s of medewerkers papa of mama? Het bedenken van een uniek kraamcadeau kan soms een uitdaging zijn, maar bij BunniesJR hebben we de perfecte oplossing. De gepersonaliseerde babyschoenen vormen het ideale geschenk voor elke kersverse ouder! Het kraamcadeau met naam wordt speciaal geproduceerd voor de nieuwe ouders, in een kleur naar wens en met de naam van het kindje erop. Een bijzonder cadeau dat zowel leuk is om te geven als te ontvangen.