Gepersonaliseerde schoentjes voor je baby

Maak de eerste stapjes van jouw kleintje extra speciaal met de gepersonaliseerde babyschoentjes van Bunnies JR! Kies een modelletje uit de geselecteerde babyschoentjes in je favoriete kleur. De naam van jouw kindje wordt op de zijkant van de schoentjes geplaatst. Klaar voor de eerste stapjes!
De gepersonaliseerde babyschoentjes zijn een leuk cadeautje voor jezelf en voor een ander! Ontwerp zelf jouw babyschoentjes met naam via de officiële Bunnies JR webshop.

Kies je kleur en personaliseer:

Gepersonaliseerde babyschoentjes voor de eerste stapjes

Het is een magisch moment, wanneer jouw kindje de eerste stapjes zet. Deze belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van een kind, is voor elke ouder onvergetelijk. Om de herinnering aan dit speciale moment extra bijzonder te maken, bewaren ouders vaak de eerste stapschoentjes van hun kleintje. Een tastbare herinnering aan dit mooie moment, die ze met hun kindje kunnen delen wanneer het wat ouder is. Om dit moment en de herinnering nog specialer te maken, heeft Bunnies JR een uniek product ontwikkeld: gepersonaliseerde babyschoentjes.

De gepersonaliseerde babyschoentjes van Bunnies JR kun je zelf ontwerpen, geheel naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit de best verkopende Bunnies JR babyschoenen in diverse kleuren. Wat deze schoentjes extra persoonlijk maakt, is dat de naam van jouw kleintje op de zijkant van de babyschoentjes komt te staan!

De schoentjes zijn hartstikke leuk om alvast op de babykamer te zetten als decoratie, als je kleintje er nog niet klaar voor is om de eerste stapjes te zetten. Wanneer je kleintje begint met zich optrekken aan meubels en het moment van de eerste stapjes dan eindelijk daar is, staan de babyschoentjes alvast klaar voor gebruik!

Leren babyschoentjes met naam

Bij Bunnies JR begrijpen we hoe belangrijk de eerste babyschoentjes zijn voor ouders en kinderen. Naast de sentimentele waarde van babyschoentjes, bieden ze ook een helpende hand bij de loopontwikkeling van je kindje. Bunnies JR produceert al jarenlang leren babyschoentjes van hoge kwaliteit, zodat ze kleine babyvoetjes het beste kunnen bieden bij het zetten van de eerste stapjes.

De Bunnies JR babyschoentjes zijn gemaakt van leer. Dit materiaal is soepel en vormt zich naar de voetjes van je kindje, zodat ze ondersteuning kunnen bieden waar nodig. Daarnaast geeft het de schoentjes een ademend vermogen. Hierdoor zal je kindje minder snel last krijgen van zweetvoetjes. De babyschoentjes hebben een extra flexibele rubberzool. Deze speciale babyzool is voorzien van een licht profiel, wat ervoor zorgt dat de voetjes niet wegglijden wanneer je kleintje probeert op te staan.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Word je binnenkort opa of oma, oom of tante, of wordt een van je beste vrienden, collega’s of medewerkers papa of mama? Het bedenken van een origineel kraamcadeau kan soms lastig zijn, maar bij Bunnies JR hebben we de oplossing. Gepersonaliseerde babyschoentjes zijn het perfecte kraamcadeau voor elke ouder! De babyschoentjes met naam worden speciaal geproduceerd voor de nieuwe ouders, in een kleur naar wens en met de naam van het kindje erop. Een uniek cadeau dat leuk is om te geven én ontvangen!

Het gepersonaliseerde aspect van de babyschoentjes maakt het extra speciaal voor de ontvanger. Ouders hebben met zorg een naam gekozen voor hun kersverse baby en zijn daar natuurlijk hartstikke trots op! Een naam is iets wat een kind levenslang met zich meedraagt. Het is dan ook extra leuk voor de ouders om hun gekozen naam terug te zien op de babyschoentjes.

Niet alleen is het persoonlijke karakter van een kraamcadeautje erg bijzonder, het is ook erg leuk om een bruikbaar kraamcadeau te geven. De eerste babyschoentjes zijn voor ouders één van de leukste dingen om te ontvangen. Het moment dat een kindje de eerste stapjes zet, is namelijk een belangrijk moment voor nieuwe ouders. Het is een cadeautje waar een kersverse baby misschien niet direct gebruik van kan maken, maar de eerste schoentjes krijgen vaak meteen al een leuk plekje in de babykamer. Daardoor kunnen de ouders er gelijk al van genieten en staan ze klaar voor het kindje om erin te groeien!