Nieuwe collectie baby- en kinderschoenen

1-15 van 61

per pagina
Pagina
61 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

1-15 van 61

per pagina
Pagina
61 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

Nieuwe collectie babyschoenen en kinderschoenen

Is jouw kleintje al klaar voor het nieuwe seizoen? Met deze leuke baby- en kinderschoenen uit de nieuwe collectie van BunniesJR, kan jouw (b)engel ook dit seizoen op een hippe en verantwoorde manier de deur uit! De nieuwe collectie bestaat uit comfortabele babyschoentjes voor de allerkleinsten en trendy kinderschoenen voor de íets oudere (b)engels. De collectie is samengesteld op basis van favorieten uit eerdere seizoenen en trendy nieuwe modellen met de vertrouwde BunniesJR kwaliteit. Bij BunniesJR maken we kinderschoenen die passen bij de loopfase waarin jouw kindje zich bevindt. Ontdek de verschillende BunniesJR loopfases om te bepalen welke kinderschoenen de nieuwe beste maatjes zijn voor jouw kleintje. Dan weet je zeker dat de kinderschoenen de juiste eigenschappen hebben die de ontwikkeling van de voeten ondersteunen. 

Nieuwe collectie babyschoenen voor de allerkleinsten

Is jouw kleintje toe aan de eerste stapjes? Dan ben je als trotse ouder natuurlijk op zoek naar de beste en leukste babyschoenen voor je (b)engel. De babyschoentjes van BunniesJR zijn speciaal gemaakt voor de eerste stapjes. De leren babyschoenen zijn zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. In deze eerste fase van het leren lopen zijn deze eigenschappen van babyschoentjes erg belangrijk voor de ontwikkeling van de voetjes van je kleintje. In de nieuwe collectie bieden we een divers aanbod aan babyschoentjes, zodat elke trotse papa of mama de perfecte eerste stapschoentjes voor zijn/haar kind kan vinden. Op zoek naar babylaarsjes, babyschoentjes of babysandaaltjes? Bij BunniesJR vind je het allemaal! De babyschoentjes zijn ontworpen met de verschillende seizoenen in gedachten, zodat jouw kleintje in de winter lekker warme winterschoentjes kan dragen en in de zomer kan genieten van het lekkere weer met lichte zomerschoentjes. 

Nieuwe collectie kinderschoenen voor dreumes, peuter en kleuter!

De nieuwe collectie kinderschoenen van BunniesJR heeft een passende kinderschoen voor elke dreumes, peuter en kleuter, helemaal volgens de laatste trends! Zo kan jouw kleintje in stijl op pad. De leren kinderschoenen ondersteunen de voeten van je kleintje tijdens de ontwikkeling, zodat jouw kleintje zorgeloos kan leren lopen. De nieuwe collectie kinderschoenen van BunniesJR bestaat uit trendy modelletjes die helemaal zijn afgestemd op het seizoen. Daarom hebben we speciaal voor de zomer meisjessandalen, meisjesespadrilles, jongenssandalen en jongensespadrilles en in de wintercollectie biedt BunniesJR je meisjeslaarzen, meisjesboots, jongenslaarzen en jongensboots. Buiten deze specifieke zomerse en winterse kinderschoenen bevat de BunniesJR nieuwe collectie natuurlijk ook meisjessneakers, meisjesveterschoenen, jongenssneakers en jongensveterschoenen. Dat wordt shoppen!