Nieuwe collectie baby- en kinderschoenen

Lees meer

1-30 van 48

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
48 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 48

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
48 producten gevonden Gesorteerd op positie

Nieuwe collectie babyschoenen en kinderschoenen

Is jouw kleintje al klaar voor het nieuwe seizoen? Met deze leuke baby- en kinderschoenen uit de nieuwe collectie van Bunnies JR, kan jouw (b)engel ook dit seizoen op een hippe en verantwoorde manier de deur uit! De nieuwe collectie bestaat uit comfortabele babyschoentjes voor de allerkleinsten en trendy kinderschoenen voor de íets oudere (b)engels. De collectie is samengesteld op basis van favorieten uit eerdere seizoenen en trendy nieuwe modellen met de vertrouwde Bunnies JR kwaliteit. Bij Bunnies JR maken we kinderschoenen die passen bij de loopfase waarin jouw kindje zich bevindt. Ontdek de verschillende Bunnies JR loopfases om te bepalen welke kinderschoenen de nieuwe beste maatjes zijn voor jouw kleintje. Dan weet je zeker dat de kinderschoenen de juiste eigenschappen hebben die de ontwikkeling van de voeten ondersteunen. Shop de nieuwe collectie online of in de winkel

Nieuwe collectie babyschoenen voor de allerkleinsten

Is jouw kleintje toe aan de eerste stapjes? Dan ben je als trotse ouder natuurlijk op zoek naar de beste en leukste babyschoenen voor je (b)engel. De babyschoentjes van Bunnies JR zijn speciaal gemaakt voor de eerste stapjes. De leren babyschoenen zijn zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. In deze eerste fase van het leren lopen zijn deze eigenschappen van babyschoentjes erg belangrijk voor de ontwikkeling van de voetjes van je kleintje. In de nieuwe collectie bieden we een divers aanbod aan babyschoentjes, zodat elke trotse papa of mama de perfecte eerste stapschoentjes voor zijn/haar kind kan vinden. Op zoek naar babylaarsjes, babyschoentjes of babysandaaltjes? Bij Bunnies JR vind je het allemaal! De babyschoentjes zijn ontworpen met de verschillende seizoenen in gedachten. Zo krijgt jouw kleintje geen koude voeten in de winter met de warm gevoerde winterschoentjes en in de zomer kan je kleintje genieten van het lekkere weer met lichte zomerschoentjes. 

Nieuwe collectie kinderschoenen voor dreumes, peuter en kleuter!

De nieuwe collectie kinderschoenen van Bunnies JR heeft een passende kinderschoen voor elke dreumes, peuter en kleuter, helemaal volgens de laatste trends! Zo kan jouw kleintje in stijl op pad. De leren kinderschoenen ondersteunen de voeten van je kleintje tijdens de ontwikkeling, zodat jouw kleintje zorgeloos kan leren lopen. De nieuwe collectie kinderschoenen van Bunnies JR bestaat uit trendy modelletjes die helemaal zijn afgestemd op het seizoen. Daarom hebben we speciaal voor de zomer meisjessandalen, meisjesespadrilles, jongenssandalen en jongensespadrilles en in de wintercollectie biedt Bunnies JR je meisjeslaarzen, meisjesboots, jongenslaarzen en jongensboots. Buiten deze specifieke zomerse en winterse kinderschoenen bevat de Bunnies JR nieuwe collectie natuurlijk ook meisjessneakers, meisjesveterschoenen, jongenssneakers en jongensveterschoenen. Zo vind je voor ieder seizoen de perfecte nieuwe schoenen voor je kleintje. Dat wordt shoppen!