Laarzen & boots voor meisjes

Lees meer

1-30 van 90

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
90 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 90

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
90 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR meisjeslaarzen

De meisjeslaarzen zijn er in allerlei soorten, maten en verschillende kleuren en printjes. De laarsjes zijn ontwikkeld voor de verschillende loopfases waar jou baby zich in bevindt. Deze 4 fases vergemakkelijken het kiezen van een schoentje voor je dochter. De voetjes van je dochter krijgen door deze 4 fases het allerbeste. Binnen deze 4 fases vallen de baby fase, flex fase, stap fase en als laatste de super stap fase. Maak je keuze uit alle Bunnies JR kinderschoenen en ben verzekerd van een goede ontwikkeling voor de voeten van jouw dochter. De laarsjes van Bunnies JR zijn verkrijgbaar van maat 18 t/m 32. Let dus wel op dat de verkrijgbare maten kunnen verschillen in verband met de verschillende loopfases van je dochter. De laarsjes zijn erg trendy en gemaakt met oog op detail. Bunnies JR meisjesschoenen, je schoentjes, je maatjes..

Meisjeslaarzen van Bunnies JR

Bij Bunnies JR kunnen we ons indenken dat het soms erg lastig is om je kleine meid mee te krijgen naar een schoenen winkel. Als je al eens een schoentje gekocht hebt bij Bunnies JR weet je welk model en welke maat goed is voor jouw kleintje. Weet je dat niet? Hebben we op Bunnies JR een handig maatadvies, om zo toch tot de goede maat te komen. Bij twijfel kun je eventueel 2 paar schoenen bestellen, want het wordt gratis verzonden. Als u voor 15.00u besteld, worden ze vandaag nog verzonden. Dat betekend dat u ze waarschijnlijk morgen al kan passen met uw kleine meid. Is er nog meer twijfel en wil je persoonlijk advies? Stuur dan een Whatsapp berichtje naar onze klantenservice.

De webshop van Bunnies JR meisjeslaarzen

Het grootste assortiment meisjeslaarzen vind je op de webshop van Bunnies JR. Bij je eerste aankoop kun je zelf €5,- korting krijgen als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Niet alleen krijg je €5,- korting, maar ook wordt je op de hoogte gehouden van de leukste schoentjes, modeloproepen en natuurlijk andere leuke acties. Wil je liever naar een echte winkel? Kijk welke het dichts in de buurt is via onze storelocator. Op locatie kunnen ze natuurlijk persoonlijk advies geven over de maat van je dochter en de modellen die perfect bij haar voetje passen.