Nieuwe collectie meisjesschoenen

Lees meer

1-30 van 30

per pagina
Filteren Sorteren
30 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 30

per pagina
Filteren Sorteren
30 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR meisjesschoenen

Bunnies JR meisjesschoenen zijn de leukste en schattigste schoentjes voor jouw kleine meid. De schoentjes van Bunnies JR zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende loopfases van jouw meisje. Deze fases zorgen ervoor dat de voetjes van je dochter het beste krijgen en goed kunnen ontwikkelen. Bij Bunnies JR hebben we de collectie in 4 fases onderverdeeld. Dit vergemakkelijkt de keuze voor schoentjes kopen. De 4 fases zijn de baby fase, flex fase, de stap fase en de super stap fase. De schoentjes zijn gemaakt van leer en hebben dus een goede kwaliteit. De meisjesschoenen van de nieuwe collectie zijn trendy en hip, met oog op detail. Bunnies JR meisjesschoenen, je schoentjes, je maatjes..

Meisjesschoenen nieuwe collectie

Het kan soms erg lastig zijn om je kleintjes mee te krijgen naar de winkel. Heb je al eerder schoentjes gehad van Bunnies JR is dit geen groot probleem. Je kent de modellen en je weet welke maat je kleintje heeft. Koop je voor het eerst kinderschoenen van Bunnies JR? Om het makkelijk te maken voor de moeders hebben we een aantal mogelijkheden op de webshop. Je kan namelijk een maatadvies vinden waarin een maatwijzer zit. Hierin kun je dus een makkelijke manier vinden om de voetjes van je kleintje te meten en de goede maat te komen te weten. Een webshop bestelling heeft gratis verzending. Bestel je voor 15:00, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Dan kun je hoogstwaarschijnlijk de dag erna de schoentjes passen. Heb je andere vragen omtrent Bunnies JR, kun je ook een Whatsapp berichtje sturen naar onze klantenservice.

De webshop van Bunnies JR kinderschoenen

Op de officiële webshop van Bunnies JR vind je het grootste assortiment van onze nieuwe collectie, met de leukste en beste meisjesschoenen voor jouw kindje. De verzending is gratis. Als je je voor de nieuwsbrief inschrijft ontvang je zelfs bij je eerste bestelling nog €5,- korting. Met de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de leukste schoenen, verschillende acties en modeloproepen. Koop je liever je meisjesschoenen in een stenen winkel? Bij de verkooppunten geven ze natuurlijk graag advies over de maat en het model dat het beste past bij het voetje van uw dochter.  Vind bij de storelocator het verkooppunt bij jou in de buurt! Kijk snel op de website voor de leukste schoentjes van de nieuwe collectie.