Jongenssandalen

Lees meer

1-25 van 25

per pagina
Filteren Sorteren
25 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-25 van 25

per pagina
Filteren Sorteren
25 producten gevonden Gesorteerd op positie

Jongenssandalen van Bunnies JR

Zee, strand en jongenssandalen! De sandalen voor jongens zijn perfect voor het mooie weer. De jongenssandalen zijn speciaal ontworpen voor jouw (b)engeltje die het lopen al goed onder de knie heeft en al lekker zelfstandige stapjes zet. Ook op zoek naar een leuk paar sneakers voor jouw kleine man? Bekijk dan onze jongenssneakers.

Klaar voor de zomer met de jongenssandalen van Bunnies JR

Ben jij al klaar voor de zomer? Bij Bunnies JR zijn we er klaar voor met de coolste jongenssandalen. In de collectie kinderschoenen bij Bunnies JR zit een super toffe selectie aan jongenssandalen. Door het mooie design loopt jouw kleintje er trendy bij tijdens de zomerse dagen. Bij Bunnies JR biedwe we een breed scala aan ontwerpen, van sportieve tot meer casual sandalen, die perfect passen bij de stijl van jouw kleine man. Naast de super toffe jongenssandalen ook op zoek naar leuke sandalen voor jouw kleine meisje? Neem dan een kijkje bij onze meisjessandalen.

De comfortabele jongenssandalen van Bunnies JR

De jongenssandalen van Bunnies JR zijn zeer comfortabel en bieden optimale ondersteuning voor de voeten van jouw kleintje. De sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met het oog op de ontwikkeling van de voetjes van kinderen. De zachte voering en flexibele zolen zorgen voor een aangenaam gevoel bij elke stap en voorkomen blaren en irritatie. Bovendien zijn de sandalen voorzien van een handige klittenband- of gespsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Met de jongenssandalen van Bunnies JR kunnen jongens de hele dag spelen en ontdekken zonder zich zorgen te maken over pijnlijke voeten. Naast de sandalen met een klittenband sluiting hebben we bij Bunnies JR ook leuke schoenen met klittenband sluiting. Benieuwd naar deze schoenen? Neem dan een kijkje bij onze jongensschoenen met klittenband of meisjesschoenen met klittenband.