De eerste schoentjes voor jouw kleintje

De eerste schoentjes voor jouw kleintje
12 december 2022 284 view(s)

De eerste schoentjes voor jouw kleintje

Wanneer is jouw kleine (b)engel klaar voor zijn of haar eerste schoentjes?

Wanneer is het tijd voor de eerste schoentjes? Als kersverse ouder is dat natuurlijk moeilijk om te bepalen. Daarom zijn wij, Bunnies JR, hier om jou een handje hierbij te helpen. Bunnies JR biedt verschillende schoentjes voor jouw kindje bij alle ontwikkelingen die kindervoetjes ondergaan, lees snel meer over de eerste schoentjes voor jouw kleintje..

Eerste babyschoentjes voor de eerste stapjes

Het is een magisch moment, de eerste stapjes van jouw kleintje. Wanneer jouw kindje voor het eerst rechtop gaat staan, is het belangrijk dat de voetjes ondersteund worden door goede babyschoentjes. De beentjes en voetjes moeten namelijk wennen aan het dragen van schoentjes en het gewicht hiervan. Dit kan perfect in combinatie met de eerste stapjes.

Met de eerste babyschoentjes kan je kindje oefenen met zich optrekken aan lage meubels en leren om stabiel te staan met ondersteuning. Papa en mama mogen hier natuurlijk bij helpen, op deze manier leert jouw kleintje de eerste stapjes te zetten. Samen met Bunnies JR vind je de perfecte babyschoentjes voor dit speciale moment!

De leukste babyschoentjes

Een origineel en persoonlijk kraamcadeau voor een ander of jezelf

De meeste ouders bewaren de eerste stapschoentjes van hun kleintje om de herinnering aan dit speciale moment extra bijzonder te maken. Een tastbare herinnering die ze kunnen delen met hun kindje wanneer hij of zij wat ouder is. Om dit moment en de eerste stapjes nog specialer te maken, heeft Bunnies JR een uniek kraamcadeau met naam ontwikkeld: gepersonaliseerde babyschoentjes. Dit zijn babyschoentjes die gepersonaliseerd zijn voor het kindje. Wat deze schoentjes extra persoonlijk maakt, is dat de naam van het kindje op de zijkant van het babyschoentje komt te staan.

Gepersonaliseerde babyschoentjes is het perfecte kraamcadeau om te geven én te ontvangen. Deze schoentjes kan je zelf ontwerpen door een modelletje te kiezen in je favoriete kleur. De naam van het kindje wordt op de zijkant van de schoentjes geplaatst. Zo is jouw kleintje helemaal klaar voor zijn of haar eerste stapjes!

De babyschoentjes met naam zijn gemaakt van leer, dit materiaal is soepel en vormt zich naar de voetjes van je kindje. Zo kunnen de schoentjes ondersteuning bieden waar nodig. Ook hebben de schoentjes een extra flexibele rubberzool met een licht profiel zodat de voetjes niet wegglijden.



Personaliseer jouw babyschoentje


Waar moet ik op letten tijdens het kopen van kinderschoenen?

Wanneer de eerste stapjes zijn gezet, begint jouw kleintje met het leren lopen. Tijdens het leren lopen zijn er op verschillende momenten, verschillende dingen belangrijk voor de ontwikkeling van kindervoetjes. Bunnies JR heeft daarom loopfases ontwikkeld die rekening houden met de ontwikkeling van de kindervoetjes. Voor elke stap in dit proces heeft Bunnies JR passende kinderschoenen met eigenschappen die aansluiten bij de loopfase van jouw kleintje.

De loopfases zijn opgedeeld in Baby, Flex, Stap en Super Stap. Wanneer jouw kleintje kruipt, zich optrekt aan meubels en zijn eerste stapjes zet zit jouw kleintje in de Baby fase. Maar waar moeten goede babyschoentjes aan voldoen?

- Flexibele zool. Het is belangrijk dat babyschoentjes een flexibele zool hebben, doordat de voetjes nog in ontwikkeling zijn. Een flexibele zool zorgt voor de juiste afwikkeling.

- Antislip zool. Ook is een antislip zool belangrijk, hierdoor struikelt jouw kleintje niet tijdens de eerste stapjes.

- Zacht en flexibel. Daarnaast is een zacht en flexibel schoentje het fijnst voor jouw kleintje. Zo kunnen babyvoetjes op een comfortabele manier ontwikkelen en groeien.

- Niet te zwaar. Zorg ervoor dat de schoentjes niet te zwaar zijn, anders zal je merken dat jouw kleintje zijn of haar voetjes moeilijk kan optillen en niet gemakkelijk kan bewegen.

- Ademende stof. Door een ademende stof voorkom je dat de voetjes van jouw kleintje gaan zweten, dit is beter voor de huid van jouw kindje.



Wanneer moet ik de voetjes meten van mijn kleintje?

Kindervoetjes kunnen in een hele korte tijd snel gaan groeien, voor je het weet is jouw kleintje toe aan schoentjes uit een nieuwe loopfase. Wanneer kinderschoentjes niet goed meer passen kunnen er vervelende klachten ontstaan. Wij adviseren daarom om iedere 3 maanden de voetjes van jouw kindje op te meten.

Het meten van kindervoetjes is niet gemakkelijk, om je daarbij te helpen heeft Bunnies JR de voetjesmeter ontwikkeld, hiermee volg je jouw kleintje op de voet! Met de voetjesmeter kan je gemakkelijk op elk moment de voetjes van jouw kleintje meten. Tip: schrijf op de voetjesmeter de datum en de lengte van het voetje, zo kan je de lengte niet vergeten wanneer de grote zoektocht naar leuke en trendy schoenen gaat beginnen.

Download de voetjesmeter


Wanneer jouw (b)engel rechtop gaat staan en zijn of haar eerste stapjes zet, is het tijd voor de eerste babyschoentjes. Bunnies JR heeft de leukste meisjesschoenen en jongensschoenen voor jouw kindje. Ben je benieuwd in welke fase jouw kleintje zit? Ontdek het hier en shop jouw nieuwe maatjes!

Bunnies JR, je schoentjes je maatjes..