Het merk Bunnies

BunniesJR baby- en kinderschoenen

BunniesJR zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen.

In 2012 vingen we een sein op uit de markt dat er behoefte is aan hippe kinderschoentjes voor de allerkleinsten. In een tijd waar de veranderingen je om de oren vliegen hebben we daarom het oude vertrouwde Bunnies weer nieuw leven ingeblazen. Een nieuw jasje en een aangescherpte filosofie zorgen ervoor dat het merk Bunnies terug is van weggeweest! Met een focus op kinderen tot 6 jaar is het kleine broertje van Bunnies geboren… Welkom BunniesJR! Inmiddels een aantal jaren verder biedt BunniesJR een uitgebreide collectie in hippe kinderschoenen, want niemand is zo trots als een moeder die schoentjes komt kopen, omdat de eerste stapjes gezet zijn. BunniesJR weet ook dat deze stapjes niet seizoensgebonden zijn. Daarom zijn onze collecties zo ontworpen, dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen. Deze modellen vertegenwoordigen de laatste trends, hebben scherpe prijzen en zijn het antwoord op de vraag van de markt. BunniesJR zorgt meerdere keren per jaar voor vernieuwing, steekt klassiekers in een nieuw jasje en biedt concurrerende prijzen.

Bunnies jr het merk - baby en kinderschoenen

BunniesJR kinderschoenen - je schoentjes, je maatjes..

 • Ontworpen in Nederland

  De nieuwste BunniesJR schoenen worden ontworpen door ons design team in het Brabantse Gilze. Opgericht in Kaatsheuvel, bekend om haar schoenindustrie en uiteraard de Efteling, zorgt er voor dat gebrek aan fantasie onze ontwerpen niet in de weg staat! Twee keer per jaar staat er een geheel nieuwe collectie voor jullie online en in de winkels. 

 • Met liefde gemaakt

  Bunnies kinderschoenen maken we onder goede omstandigheden, tegen goede lonen en natuurlijk vanaf de toegestane leeftijd. Dit kunnen we garanderen dankzij ons team in Surabaya. Deze zorg zie je terug in de kwaliteit van onze schoenen. Kwaliteit die wij sinds 1842 waarborgen. 

 • Beste kwaliteit leer

  BunniesJR haalt al haar materialen uit Europa, hierdoor voldoet het aan strenge kwaliteitseisen. Kwaliteit, comfort en stijl staan op nummer 1. Zo garanderen we dat jouw kleintje alleen het beste krijgt! 

 • Eigen identiteit

  Een identiteit die aansluit bij de 4 loopfases die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes. Vind de beste maatjes samen met onze Baby Bunnies, Flex Bunnies, Stap Bunnies en Super Stap Bunnies.