Dé kindersneakertrends van 2023

Dé kindersneakertrends van 2023
5 april 2023 52 view(s)

Dé kindersneakertrends van 2023

Welke kindersneakers wil jouw kleintje komend jaar dragen?

Als we denken aan trends bij kindersneakers voor 2023, zijn er een paar opvallende ontwikkelingen die we kunnen verwachten. Hier zijn enkele van de meest opvallende trends die we in het komende jaar kunnen zien..

Diervriendelijke kindersneaker

Een van de grootste trends die we bij de kindersneakers zullen zien, is een toename van de vraag naar diervriendelijke sneakers. Steeds meer ouders en kinderen zijn bezig met waar hun schoentjes van gemaakt worden. Kleine kindjes zijn vaak goede vrienden met diertjes en willen natuurlijk niet dat hun schoenen worden gemaakt van die diertjes. We kunnen verwachten dat meer merken diervriendelijke opties zullen aanbieden en dat de populariteit van diervriendelijke sneakers zal blijven groeien. Ook bij Bunnies JR spelen we hierop in met onze Animal Friendly schoenen. Deze schoenen zijn gemaakt van diervriendelijke materialen en zijn dus lief voor de diertjes. Je kunt onze diervriendelijke schoentjes voor kids gemakkelijk herkennen aan het oranje Bunnies JR Animal Friendly konijntje.



Kindersneakers met neonkleuren

Neonkleuren zijn al een tijdje populair en we kunnen verwachten dat deze trend zich zal voortzetten in 2023. Kinderen houden van felle, opvallende kleuren en sneakers met neonaccenten of geheel neonkleurig zijn de perfecte manier om dit te laten zien. Neonkleuren kunnen aan alle soorten schoenen een twist geven waardoor de schoenen uniek zijn ten opzichte van andere kindersneakers. Neonkleuren zoals felroze, geel, groen en oranje voegen een extra dosis vrolijkheid toe aan kinderschoentjes. Of je nou op zoek bent naar dagelijkse sneakers of leuke sneakers om mee te sporten tegenwoordig vind je op elke soort wel neonkleuren. In de collectie kindersneakers bij Bunnies JR vind je ook super veel schattige sneakers met neonkleuren erin verwerkt. Neonkleuren in sneakers zijn bij iedereen populair. In de collectie van Bunnies JR vind je bij zowel de jongenssneakers als de meisjessneakers een hoop neonkleuren.



Dierenprints op kindersneakers

Dierenprints zijn een klassieke trend die nooit echt uit de mode raakt. In 2023 zullen we zien dat dierenprints opnieuw populair worden, vooral op kindersneakers. De panterprint is een die al heel lang mee gaat en vaak voorkomt. Het is een van de favorieten onder de meisjes. Met een panterprint geef je de sneakers een stoere look. De printjes zoals panter, zebra en slangen worden steeds vaker gecombineerd met leuke kleuren wat zorgt voor een super tof sneakertje voor kids. Ook bij de kindersandalen van Bunnies JR vind je super veel schattige sandaaltjes met een dierenprintje.



Glitter details op je kindersneakers

Glitter details zijn altijd populair geweest bij kindersneakers en we kunnen verwachten dat deze trend in 2023 zal voortduren. Van subtiele glitteraccenten tot volledig metallic sneakers, er zullen genoeg opties zijn voor kinderen die op zoek zijn naar een beetje extra bling in hun schoenen. Zeker meisjessneakers met glitters zijn super populair. Sneakers die volledig glitter zijn kunnen wat heftig zijn voor de ouders en dus hebben wij bij Bunnies JR schattige sneakers met wat glitteraccenten. Zo kan jouw kleine meid dus alsnog rondlopen op haar sneakers met glitters.



Sneakers om outfitjes af te maken

Voorheen was het bij kindersneakers belangrijk dat ze stevig waren en genoeg ondersteuning gaven aan de voeten van kinderen. Kindersneakers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden als essentieel onderdeel van de outfit van een kind. Naast het praktische aspect van comfortabel en stevig schoeisel voor actieve kinderen, zijn sneakers nu ook een stijlstatement geworden. Met merken die zich richten op het ontwerpen van trendy en modieuze sneakers voor kinderen, zijn ouders op zoek naar schoenen die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen bij de stijl van hun kind. Kindersneakers zijn dus niet langer alleen functioneel, maar ook een belangrijk mode-item. Wil je nou helemaal mee met de laatste trends? Bekijk dan onze Nieuwe Collectie van Bunnies JR.