Kraamcadeau met naam

Lees meer

1-4 van 4

per pagina
Filteren Sorteren
4 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-4 van 4

per pagina
Filteren Sorteren
4 producten gevonden Gesorteerd op positie

Kraamcadeau met naam bij BunniesJR 

Wordt er binnenkort iemand in je familiekring, vriendenkring of een van je collega’s papa of mama? Hoe leuk is het dan om een kraamcadeau met naam van BunniesJR te geven. De eerste stapjes van het kindje zijn voor de papa en mama een bijzondere mijlpaal en het maakt het extra bijzonder als de naam van het kleintje op het schoentje staat. De eerste schoentjes zijn een leuke herinnering en worden daardoor ook vaak bewaard. De babyschoentjes met naam van BunniesJR kun je zelf ontwerpen naar je eigen wensen. Je kunt kiezen uit de best verkopende babyschoenen in diverse kleuren en hieraan kan je de naam van de baby toe voegen.

Kraamcadeau met naam voor de eerste stapjes 

Het is een magisch moment, wanneer een kindje de eerste stapjes zet. Deze belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van een kind is voor elke ouder onvergetelijk. We begrijpen dan ook bij BunniesJR hoe belangrijk de eerste babyschoentjes zijn voor ouders en kinderen. De babyschoenen spelen een essentiële rol in de loopontwikkeling van een kindje. Voor elke loopfase van een kindje biedt BunniesJR de juiste schoen aan. Een kraamcadeau met naam van BunniesJR is gemaakt van leer. Dit materiaal is soepel en vormt zich naar de voetjes van je kindje, zodat ze ondersteuning kunnen bieden waar nodig. Daarnaast geeft het de schoentjes een ademend vermogen. Hierdoor zal je kindje minder snel last krijgen van zweetvoetjes. De babyschoentjes hebben een extra flexibele rubberzool en is voorzien van een licht profiel. Wat ervoor zorgt dat de voetjes niet wegglijden wanneer je kleintje probeert op te staan. Wat de schoentjes extra persoonlijk maakt is dat de babyschoenen gepersonaliseerd kunnen worden. Naast deze schoentjes bieden we ook meisjesschoenen en jongensschoenen aan.   

Een kraamcadeau met naam geven

Een kraamcadeau met naam is een multifunctioneel cadeau, de eerste stapjes worden op deze schoentjes gezet, maar kan ook als decoratie gebruikt worden. Als het kleintje nog niet klaar is om de eerste stapjes te zetten zijn de schoentjes doordat de naam op de schoen staat ook erg leuk om in de babykamer te zetten. Het gepersonaliseerde aspect van de babyschoenen maakt het extra speciaal voor de ontvanger. Ouders hebben met zorg een naam gekozen voor hun kersverse baby en zijn daar natuurlijk hartstikke trots op! Een naam is iets wat een kind levenslang met zich meedraagt. Het is dan ook extra leuk voor de ouders om hun gekozen naam terug te zien op de babyschoentjes. Benieuwd naar alle schoentjes van BunniesJR? Neem dan een kijkje bij onze kinderschoenen