Hoe houd ik mijn BunniesJR schoentjes mooi?

Op het moment dat je de nieuwe stappers in huis hebt, is het belangrijk om deze direct in te spuiten met een beschermende spray. Controleer altijd of de spray die je thuis hebt geschikt is voor het materiaal van de nieuwe schoentjes. Mocht je nog geen schoenenspray hebben, dan verkopen wij deze ook in twee verschillende formaten. We hebben een spray met een inhoud van 85 ml en 150 ml. Deze spray is geschikt voor alle typen materialen en komt daarom altijd van pas! Zorg ervoor dat je de schoentjes goed laat drogen voordat je ze in gebruik neemt.

Zodra de schoentjes wat vies zijn geworden, kun je het beste direct met een vochtige doek het vuil zoveel mogelijk weghalen. Hoe langer je dit laat zitten, hoe groter de kans dat het vuil in het materiaal trekt. Spuit de schoentjes opnieuw in met een goede schoenenspray, zodra ze weer droog zijn. Zo bouw je het beschermende laagje van de schoenen weer op. 

Zijn de schoentjes beschadigd door bijvoorbeeld kruipen over de grond? Met een blanke schoenpoets kun je vaak de schoentjes weer als nieuw maken. Borstel ze na het poetsen even goed op met een schoenborstel, spuit ze in met een schoenenspray, laat ze opdrogen en ze zijn weer klaar voor gebruik!