Wanneer is mijn kindje klaar voor de Flex schoentjes van BunniesJR?

In de tweede loopfase begint jouw kleintje met het zetten van losse stapjes. Dit gaat soms nog wijdbeens met gebogen knietjes, maar het zelfstandig stappen is een feit! De tijd van kruipen is voorbij en jouw kleintje verplaatst zich gemakkelijk langs de bank, tafel of kast, of verkent de huiskamer en tuin met een loopwagentje of loopauto. Het oefenen met losse stapjes zetten is echt begonnen!

Nu de voetjes in staat zijn om het lichaamsgewicht te dragen zal de ware ontdekking gaan beginnen. De afwikkeling van de voet is in deze periode van groot belang.

Schoentjes uit de Flex loopfase van BunniesJR

De kinderschoentjes uit de BunniesJR Flex loopfase hebben een flexibele zool, maar bieden wel voldoende stevigheid die het voetje op dit moment nodig heeft. Deze buigzame zool geeft de ontwikkelende kindervoetjes de ruimte om goed af te wikkelen. Daarnaast hebben de zolen een profiel voor voldoende grip op de ondergrond. Zo stapt jouw kleintje stabiel de wereld in.

Schoentjes voor Loopfase Flex..De volgende fase

Lukt het al om goede, zelfstandige stapjes te zetten en kan jouw kleintje goed het evenwicht bewaren? Dan is het tijd om naar de volgende Stap loopfase te gaan.