Loopfase: Stap

Bunnies JR stap schoentjes

Je kleintje kan inmiddels goed zelfstandig lopen en heeft geen moeite met het bewaren van het evenwicht. Jouw zelfverzekerde (b)engel is op dit moment toe aan kinderschoentjes uit de Bunnies JR Stap loopfase.

Geschikt voor kindjes die:

  • Goed zelfstandig lopen
  • Achteruit en zijwaarts kunnen lopen
  • Goed hun evenwicht bewaren tijdens het lopen

Lees meer over deze loopfase

Lees meer
FILTER
Schoenmaatje
Kleur
Stootneus
Materiaal
  1. Leer
  2. Suède
  3. Nubuck
  4. Lakleer
  5. Leatherlook
  6. Mesh
Loopfase

1-30 van 176

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
176 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 176

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
176 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR Stap loopfase

Bunnies JR Stap loopfaseJe kleintje kan inmiddels goed zelfstandig lopen en heeft geen moeite met het bewaren van het evenwicht. Zelfs achteruit en zijwaarts lopen is voor jouw kindje geen probleem. Jouw zelfverzekerde (b)engel is op dit moment toe aan kinderschoentjes uit de Bunnies JR Stap loopfase.

De kinderschoenen in deze loopfase zijn iets steviger dan de schoentjes uit de Bunnies JR Flex loopfase. De schoentjes zijn sterk, zitten stevig aan de voetjes en hebben een stevige, flexibele zool. Hierdoor bieden ze steun en stabiliteit waar nodig en dragen ze bij aan een goede houding en afwikkeling van de voetjes. Zo kan jouw kleintje zorgeloos met je mee op pad!

Wanneer is mijn kleintje klaar voor de loopfase stap?

Gaat jouw kleintje er al zelfstandig vandoor? Dan is er een kans dat de voetjes ver genoeg ontwikkeld zijn om over te stappen op de loopfase stap. Om te weten wanneer jouw kleintje de overstap kan maken hebben wij een aantal kenmerken omschreven om deze stap makkelijker te maken.

- Jouw kleintje kan goed zelfstandig lopen

- Tijdens het lopen heeft jouw kleintje geen moeite met het bewaren van het evenwicht

- Achteruit en zijwaarts lopen is geen probleem

Herken jij bepaalde kenmerken die hierboven zijn benoemd bij jouw kleintje? Dan zijn de voetjes klaar voor de volgende loopfase. Bekijk bovenaan op deze pagina alle leuke, stoere en schattige kinderschoenen die wij bij Bunnies JR hebben.


Ga door naar de volgende fase