SALE | Baby

Lees meer

1-23 van 23

per pagina
Filteren Sorteren
23 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteren op

1-23 van 23

per pagina
Filteren Sorteren
23 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteren op

Baby Bunnies JR schoentjes

Ben je op zoek naar de eerste loopschoentjes voor jouw kleintje in de Bunnies JR sale? Babybunnies JR heeft de liefste en leukste babyschoentjes. In allerlei kleuren en maten en met leuke en vrolijke printjes. De schoentjes van Baby Bunnies JR zijn ontwikkeld voor de eerste stapjes van je baby. Als ouder ben je super trots op je baby als deze gaat staan en het allereerste stapje zet. Hierbij horen natuurlijk ook goede schoentjes van Bunnies JR. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de outlet! De baby Bunnies zijn geschikt voor baby’s van 0 t/m 2 jaar. Op onze webshop kun je een speciale maatwijzer voor baby’s vinden. Let goed op de maten en op het meten van de babyvoetjes.

Baby Bunnies JR sale!

Het hele jaar door zijn je de babyschoentjes van Bunnies JR in de outlet verkrijgbaar. Alle schoentjes van Baby Bunnies JR zijn gemaakt van echt leer. De schoentjes zijn zacht en hebben een flexibele zool. Er zitten flexibele antislip zooltjes in die met de voetjes meebuigen. De schoentjes voor baby’s zijn verkrijgbaar in maat 18 t/m 22. Dit geldt voor zowel jongens als voor meisjes. Door de zacht en soepelheid van de schoentjes, zijn deze gemakkelijk aan te trekken. Met de schoentjes van Baby Bunnies JR kan jouw (b)engeltje in stijl wennen aan het dragen van schoenen. Dit is ideaal om voor een eerste keer Baby Bunnies JR schoentjes te proberen.

Eerste babyschoentjes van Bunnies JR

In onze webshop outlet kun je het grootste sale assortiment van Baby Bunnies JR vinden van de voorafgaande seizoenen tegen hoge kortingen. Bij besteding vanaf €25,- krijg je je babyschoentjes gratis opgestuurd. Heb je een andere vraag over Baby Bunnies JR en kun je het niet vinden op de site? Stel dan een vraag via een Whatsappje aan onze klantenservice.