Wanneer is mijn kindje klaar voor de Super Stap schoentjes van BunniesJR?

Jouw kindje is niet meer te stoppen! Lopen vergt geen concentratie meer en het gaat nu zonder na te denken. Jouw (b)engel kan rennen, springen en dansen, niets is te moeilijk. De periode van het leren lopen is nu afgerond en jouw kindje is toe aan een paar schoenen uit de BunniesJR Super Stap loopfase. 

Schoentjes uit de Super Stap loopfase van BunniesJR

De voetjes van jouw kindje krijgen in deze loopfase meer te verduren, waardoor ze goede ondersteuning nodig hebben. Kinderschoenen in deze loopfase zijn daarom wat steviger dan de schoentjes uit de BunniesJR Stap loopfase. Ze hebben een verstevigd hielstuk (contrefort) en een slijtvaste zool. Zo kan jouw kindje er extra lang van genieten! 

Schoentjes voor Loopfase Super Stap..De volgende fase

Is je kleintje de BunniesJR schoentjes ontgroeit en is de periode van het leren lopen afgerond? Maak dan kennis met mijn grote broer Braqeez!

Het Nederlandse merk Braqeez heeft meer dan 175 jaar ervaring in het produceren van kinderschoenen. Met een passie voor fashion, brengt Braqeez je elk seizoen een trendy collectie schoenen met een goede pasvorm en kwaliteit. Bij Braqeez vind je een ruime collectie aan super leuke meisjesschoenen en jongensschoenen. Check onze pagina over de Grote broer Braqeez of neem direct een kijkje bij de collectie van Braqeez.