Babysandaaltjes

Lees meer
FILTER
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Babysandaaltjes

Het eerste zomerschoentje voor de kleinste jongens en meisjes. De babysandaaltjes zijn gemaakt voor het zetten van de allereerste stapjes. Natuurlijk ben je als ouder super trots als je baby langzaam gaat staan en de eerste stapjes zet. Voor deze spannend, maar leuke  periode waarbij je (b)engeltje de eerste stapjes zet horen natuurlijk ook de eerste schoentjes. De babysandaaltjes van Bunnies JR zijn geschikt voor baby’s van 0 t/m 2 jaar. De sandaaltjes hebben een uitneembaar voetbed, om te zien hoe veel ruimte er nog over is. De schoentjes zijn zacht en buigzaam. Perfect voor de eerste stapjes die je baby zet.

Baby Bunnies JR sandaaltjes

Alle babysandaaltjes zijn gemaakt van echt leer om ervoor te zorgen dat de voetjes van de allerkleinsten kan ademen. In de zomer kunnen de voetjes van een baby namelijk sneller gaan zweten. Dit kan infecties of irritaties veroorzaken. Maar met deze sandaaltjes is dat dus geen probleem. De sandaaltjes zijn gemakkelijk aan te trekken, omdat de schoentjes zacht en soepel zijn. De sandaaltjes zijn voor zowel jongens als voor meisjes verkrijgbaar. In maat 18 t/m 22. Als je baby al voorzichtig zijn eerste stapjes zet en jullie gaan af en toe al buiten stapjes oefenen, kijk dan snel naar de Flex schoenen voor meisjes of jongens.

Eerste babysandaaltjes van Bunnies JR kopen in de winkel of online

In onze webshop zijn alle babysandaaltjes te vinden. Als je voor 21:30u besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Als je de maat van je baby niet precies weet, geven we op onze webshop een maatadvies met een gemakkelijke maatwijzer. Heb je een persoonlijke vraag, stel deze dan via Whatsapp. Koop je liever de eerste babyschoentjes bij een echte winkel is er ook een storelocater te vinden op onze webshop. Zo kun je in een oog opslag zien waar een verkooppunt in de buurt zit!