Babyschoentjes

Lees meer
FILTER

1-1 van 1

per pagina
Filteren Sorteren
1 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-1 van 1

per pagina
Filteren Sorteren
1 producten gevonden Gesorteerd op positie

De eerste babyschoentjes

Bunnies JR heeft de schattigste en leukste eerste babyschoentjes voor jouw kleintje. De babyschoentjes zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes van jouw baby. Ben je als ouder niet trots als je kleintje kan staan en het eerste stapje zet?! Daarbij kunnen de eerste babyschoentjes van Bunnies JR niet ontbreken. Voor deze leuke, spannende periode zijn natuurlijk goede schoentjes nodig. De babyschoentjes zijn geschikt voor kindjes van 0 t/m 2 jaar die de eerste stapjes gaan zetten. Ook voor deze leuke, spannende periode zijn natuurlijk goede eerste babyschoentjes nodig. Kijk dan nu naar onze babyschoenen voor jongens en babyschoenen voor meisjes.

Bunnies JR eerste schoentjes baby

Alle eerste babyschoentjes van Bunnies JR zijn gemaakt van echt leer. De schoentjes zijn zacht en buigzaam. Er zit een flexibele antislip zool in die met de voetjes meebuigen. De schoentjes voor baby’s zijn verkrijgbaar van maat 18 t/m maat 23 voor jongens en meisjes. De schoentjes zijn gemakkelijk aan te trekken, omdat het schoentje zacht en soepel is. Met de eerste babyschoentjes van Bunnies JR kan jouw baby in stijl wennen aan het dragen van schoenen. Bunnies JR heeft babyschoenen met leuke, lieve en schattige printjes. Daarnaast ook wat minder opvallende, maar niet minder leuke en lieve eerste babyschoentjes. Voor jongens en meisjes natuurlijk. Begint jouw (b)engeltje al voorzichtig rond te stappen en zetten jullie buiten ook al een paar stappen? Kijk dan nu snel bij de Flex fase voor meisjesschoenen of jongensschoenen.

Eerste babyschoentjes van Bunnies JR voor jouw baby kopen

Op de webshop van Bunnies JR vind je het grootste assortiment eerste baby schoentjes. Op onze webshop is er ook een maatwijzer voor als je twijfelt over de maat. Deze is erg gebruiksvriendelijk. Ben je benieuwd naar hoe snel kindervoeten groeien? Bekijk onze blog. Een persoonlijke vraag mag ook altijd gesteld worden via een berichtje op Whatsapp.