Animal Friendly kinderschoenen

Lees meer

1-30 van 38

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
38 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 38

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
38 producten gevonden Gesorteerd op positie

Animal Friendly kinderschoenen van BunniesJR

Of het nu gaat om een huisdierenvriendje, een geitje op de kinderboerderij of het favoriete knuffeldier; kinderen zijn vaak de beste vriendjes met allerlei soorten dieren. Speciaal voor die allergrootste dierenliefhebbers hebben we de Animal Friendly collectie ontwikkeld. De schoentjes uit deze collectie zijn gemaakt zonder dierlijke producten en dus extra lief voor dieren!

Hippe diervriendelijke kinderschoentjes

Hoewel BunniesJR met name bekend staat om haar trendy leren schoenen, gebruiken we voor de kinderschoenen uit onze Animal Friendly lijn onder andere een leatherlook kunststof materiaal van hoogwaardige kwaliteit. De kinderschoentjes hebben vanwege het gebruik van degelijke materialen dezelfde pasvorm en kwaliteit die je van BunniesJR gewend bent.

Je kunt onze diervriendelijke schoentjes voor kids gemakkelijk herkennen aan het oranje BunniesJR Animal Friendly konijntje. De vegan kinderschoenenlijn bestaat uit espadrilles, sneakers en laarsjes. Zo kun je een geschikt kinderschoentje vinden voor zowel de zomer als de winter. We laten je graag zien dat diervriendelijke of vegan kinderschoenen niet duur, saai of ouderwets hoeven te zijn!

Bewust produceren en consumeren

Maatschappelijk ondernemen krijgt in de huidige maatschappij steeds meer aandacht, zo ook bij BunniesJR. Om zo lang mogelijk van onze wereld te kunnen genieten en onze kindjes een mooie toekomst te bieden, is het belangrijk dat we bewuste keuzes maken en respectvol met mens en natuur omgaan. Met de Animal Friendly lijn maken we het graag wat makkelijker voor mama’s, papa’s én kindjes om een bewuste én diervriendelijke keuze te maken.