BunniesJR

Over BunniesJR

BunniesJR zorgen ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen. 

In 2012 vingen we een sein op uit de markt dat er behoefte is aan hippe kinderschoentjes voor de allerkleinsten. In een tijd waar de veranderingen je om de oren vliegen hebben we daarom het oude vertrouwde Bunnies weer nieuw leven ingeblazen. Een nieuw jasje en een aangescherpte filosofie zorgen ervoor dat Bunnies terug is van weggeweest! Met een focus op kinderen tot 6 jaar is het kleine broertje van Bunnies geboren… Welkom BunniesJR! 

Inmiddels een aantal jaren verder biedt BunniesJR een uitgebreide collectie in hippe kinderschoenen, want niemand is zo trots als een moeder die schoentjes komt kopen, omdat de eerste stapjes gezet zijn. BunniesJR weet ook dat deze stapjes niet seizoensgebonden zijn. Daarom zijn onze collecties zo ontworpen, dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen.  Deze modellen vertegenwoordigen de laatste trends, hebben scherpe prijzen en zijn het antwoord op de vraag in de winkel. BunniesJR zorgt meerdere keren per jaar voor vernieuwing op de winkelvloer, steekt klassiekers in een nieuw jasje en biedt concurrerende marges.

BUN_pagina_bunjr2.jpg
BunniesJR Top tips & Must haves
Tweetfeed