DE ACTIE IS VOORBIJ

 

De winactie vond plaats tot en met 1 oktober 2023. Op 3 oktober is een winnaar bekend gemaakt. 

 

WIN EEN LEVEN LANG* SCHOENTJES 

* Bunnies JR heeft vier loopfases. Je wint per loopfase 1 paar met een maximum van 4 paar. 

 

Bunnies JR is het meest specialistische kinderschoenenmerk van Nederland. De ontwikkeling van kindervoetjes wordt voor het overgrote deel bepaald door de eerste stapjes en hoe vanaf dat moment de voetjes ondersteund worden. Voor de eerste stapjes draagt een jong kindje bijvoorbeeld schoentjes met een flexibele zool en in een latere fase schoentjes met een verstevigd hielstuk en slijtvaste zool. Wij helpen ouders met het vinden van de juiste schoentjes voor hun kindje!

 

Wil jij voor iedere loopfase van jouw kindje een paar schoenen winnen? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina om direct kans te maken.

 

 

 ONTDEK JOUW LOOPFASE..

 

Tijdens het leren lopen zijn op verschillende momenten, verschillende dingen belangrijk voor de ontwikkeling van kindervoetjes. Dit staat los van leeftijd of schoenmaat, want ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Het kan daarom lastig zijn om te bepalen waar je op moet letten bij het kopen van kinderschoenen. Om ouders hier mee te helpen, heeft Bunnies JR collecties ingedeeld voor iedere loopfase van een kind. Daarmee ben je als ouder verzekerd dat jouw kindje verantwoord leert lopen.. 

 

LOOPFASE BABY

Loopfase BabyLoopfase Baby

LOOPFASE FLEX

Loopfase FlexLoopfase Flex


LOOPFASE STAP

Loopfase: FlexLoopfase: Flex

LOOPFASE SUPER STAP

Loopfase Super StapLoopfase Super Stap


 

ALTIJD DE JUISTE MAAT..

 

Om ouders nog beter te helpen, heeft Bunnies JR handige hulpmiddelen om altijd de juiste maat te vinden voor jouw kleintje. Zo leveren we bij iedere bestellingen een super handige voetjesmeter. Hiermee meet je gemakkelijk de voetjes op. Bij ieder product vind je een handige maattabel met centimeters, zodat je altijd de juiste maat kiest. Weet jij het aantal centimeters van de voetjes al? Gebruik dan de maatadvies knop 'Vind jouw maatje' en zie direct wat de beste maat is voor jouw kleintje. 

 

Lees alles over het Bunnies JR maatadvies en hoe je het beste voetjes kunt meten.

 

 

DE ACTIE IS VOORBIJ

 

De winactie vond plaats tot en met 1 oktober 2023. Op 3 oktober is een winnaar bekend gemaakt.