Loopfase: Super Stap

Bunnies JR super stap schoentjes

De periode van het leren lopen is nu afgerond! Jouw kindje is toe aan een paar schoenen uit de Bunnies JR Super Stap loopfase.

Geschikt voor kindjes die:

  • Soepel en zelfstandig lopen
  • Rennen, springen en dansen

Lees meer over deze loopfase

Lees meer
FILTER
Schoenmaatje
Kleur
Stootneus
Materiaal
  1. Leer
  2. Suède
  3. Nubuck
  4. Leatherlook
  5. Mesh
  6. Synthetisch

1-30 van 105

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
105 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 105

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
105 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR Super Stap loopfase

Bunnies JR Super Stap loopfaseJouw kindje is niet meer te stoppen! Lopen vergt geen concentratie meer en het gaat nu zonder na te denken. Jouw (b)engel kan rennen, springen en dansen, niets is te moeilijk. De periode van het leren lopen is nu afgerond en jouw kindje is toe aan een paar schoenen uit de Bunnies JR Super Stap loopfase.

De voetjes van jouw kind krijgen in deze loopfase meer te verduren, waardoor ze goede ondersteuning nodig hebben. Kinderschoenen in deze loopfase zijn daarom wat steviger dan de schoentjes uit de Bunnies JR Stap loopfase. Ze hebben een verstevigd hielstuk (contrefort) en een slijtvaste zool. Zo kan jouw kindje er extra lang van genieten!

Wanneer is mijn kleintje klaar voor de loopfase super stap?

Jouw kleintje is niet meer te houden. De periode van het leren lopen is bijna afgerond. Zonder enige moeite kan jouw kleintje rond rennen, dansen en springen. Dit zijn ook gelijk de kenmerken waaraan je kan zien of jouw kleintje klaar is voor de volgende fase. Tijdens zijn of haar bezigheden hoeft jouw kleintje niet meer na te denken over het lopen maar gaat dit vanzelf.

Denk jij dat de voetjes zo ver zijn ontwikkeld dat ze klaar zijn voor de laatste fase? Neem dan bovenaan deze pagina een kijkje bij alle super schattige en stoere schoentjes die wij hebben in de loopfase super stap.


Grote broer Braqeez


Ben je de Bunnies JR schoentjes ontgroeit en heb je de periode van het leren lopen afgerond? Maak dan kennis met mijn grote broer Braqeez! Het Nederlandse merk Braqeez heeft meer dan 175 jaar ervaring in het produceren van kinderschoenen. Met een passie voor hedendaagse fashion, brengt Braqeez je elk seizoen een trendy collectie schoenen met een goede pasvorm en kwaliteit. Bij Braqeez vind je een ruime collectie aan super leuke meisjesschoenen en jongensschoenen. Check onze pagina over de Grote broer Braqeez of neem direct een kijkje bij de collectie van Braqeez.


Check de Braqeez collectie