Nieuwe collectie baby- en kinderschoenen

Lees meer
FILTER

1-30 van 33

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
33 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 33

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
33 producten gevonden Gesorteerd op positie

De nieuwe collectie babyschoenen en kinderschoenen van BunniesJR

Met baby- en kinderschoenen uit de nieuwe collectie van BunniesJR, kan jouw (b)engel ook dit seizoen stijlvol de deur uit! De nieuwe collectie bestaat uit comfortabele babyschoentjes voor de jongste kleintjes en trendy kinderschoenen voor de íets oudere (b)engels. Bij BunniesJR maken we schoentjes die passen bij de loopfase waarin jouw kindje zich bevindt. Ontdek de verschillende BunniesJR loopfases om te bepalen welke schoentjes de nieuwe beste maatjes zijn voor jouw kleintje.

Schoentjes voor de eerste stapjes

Is jouw kleintje toe aan de eerste stapjes? Dan ben je als trotse ouder natuurlijk op zoek naar een paar leuke schoentjes waarmee die eerste stapjes prettig gezet kunnen worden. De babyschoentjes van BunniesJR zijn speciaal gemaakt voor de eerste stapjes. De leren schoentjes zijn zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigt. In deze eerste fase van het leren lopen zijn deze eigenschappen van babyschoentjes erg belangrijk voor de ontwikkeling van de voetjes van je kleintje. In de nieuwe collectie bieden we een divers aanbod aan schoentjes, zodat elke trotse papa of mama de perfecte eerste stapschoentjes voor zijn/haar kind kan vinden. In ons aanbod bieden we ook kraamcadeau met naam aan. Je kan dan de naam van je kindje op een schoentje laten bedrukken, hoe leuk is dit!

Kinderschoenen voor ieder seizoen

De nieuwe collectie kinderschoenen van BunniesJR bestaat uit trendy modelletjes die helemaal zijn afgestemd op het seizoen. Daarom hebben we speciaal voor de zomer meisjessandalen en jongenssandalen en in de wintercollectie vindt je meisjeslaarzen en jongensboots. Buiten deze specifieke zomerse en winterse kinderschoenen bevat de nieuwe collectie natuurlijk ook meisjessneakers, en jongenssneakers. Zo vind je voor ieder seizoen de perfecte nieuwe schoenen voor je kleintje. Dat wordt shoppen!