Veterschoenen voor meisjes

Lees meer
FILTER

1-4 van 4

per pagina
Filteren Sorteren
4 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteren op

1-4 van 4

per pagina
Filteren Sorteren
4 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteren op

Bunnies JR meisjesschoenen

De veterschoenen voor meisjes van Bunnies JR zijn lief en leuk. De meisjesschoentjes hebben leuke kleuren en lieve printjes. Bij Bunnies JR hebben we de loopfases onderverdeeld. Deze 4 fases maken de keuze voor schoentjes voor je dochter nog makkelijker. De fases beginnen natuurlijk bij de baby fase. Dan zijn er nog de flex fase, de stap fase en de super stap fase. Door deze onderverdeling zorgt Bunnies JR ervoor dat de voeten van uw dochtertje het beste krijgen. Maak je keuze uit alle Bunnies JR kinderschoenen en ben verzekerd van een goede ontwikkeling voor de voeten van jouw dochter. Binnen de collectie veterschoenen kun je voor alle fases schoentjes vinden voor jouw meid.  Deze zijn namelijk beschikbaar van maat 18 t/m 32. Let wel op dat de beschikbare maten per schoentje  dus kunnen verschillen. De schoentjes zijn allemaal gemaakt van leer en hebben dus een goede kwaliteit. De meisjesschoenen zijn trendy en hip en zijn ook gemaakt met oog voor detail. Bunnies JR meisjesschoenen, je schoentjes, je maatjes..

Veterschoenen of sneakers voor meisjes kopen

We weten bij Bunnies JR maar al te goed hoe lastig het soms kan zijn om je kleine meid mee te krijgen naar de winkel. Als je al eerder schoentjes hebt gehad van Bunnies JR, weet je welke modellen goed zitten en welke maat je kindje heeft. Ook via de webshop hebben we een manier om het makkelijk te maken voor de moeders. Op onze webshop kun je namelijk een maatwijzer, met maatadvies vinden. Ben je nog niet zeker? Dat is geen probleem. De verzending is gratis, dus het maakt niet uit of je een of twee paar besteld. Wanneer je voor 15.00u besteld, worden de schoentjes dezelfde dag nog verzonden en kun je ze de volgende dag thuis al passen. Twijfel je toch nog of zijn er andere onzekerheden en vragen waar je graag antwoord op wilt? Stuur dan een Whatsapp berichtje naar onze klantenservice.

De webshop van Bunnies JR kinderschoenen

In de webshop van Bunnies JR vind je het grootste assortiment kinderschoenen. Koop de meisjesschoenen voor jouw kindje op de officiële webshop van Bunnies JR. Ontvang zelfs €5,- korting op je eerste bestelling van Bunnies JR bij inschrijving van de nieuwsbrief. Iedere week wordt je dan op de hoogte gehouden van de leukste schoentjes, acties en modeloproepen. Koop je liever meisjesschoentjes in een echte winkel van steen? Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt dan nu in de storelocator van Bunnies JR. Hier krijg je natuurlijk advies over de maat en geschikte modelletjes voor de voetjes van jouw dochter.