Wat zijn de betaalmogelijkheden?

iDEAL

Betalen via iDEAL is veilig, snel en gratis. Deze banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN Amro bank, ASN bank, Bunq, Van Lanschot Bankiers, Handelsbank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank en Triodos Bank.

Creditcard

Wij accepteren Maestro, Mastercard en Visa creditcards. Dit is een veilige manier van betalen en je aankopen zijn ook meestal direct verzekerd.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland. Je kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Betalen via SOFORT is volledig gratis.

Bankoverboeking

Een bankoverboeking ofwel vooruitbetaling houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt. Nadat je gekozen hebt voor het betalen via een bankoverboeking krijg je binnen enkele minuten een mailtje van MultiSafepay. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe je de betaling voltooid. 

Vooruitbetalen is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Giropay

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument en het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

Spaarpunten inwisselen

Wil je je spaarpunten inwisselen voor korting op jouw bestelling? Zodra je een bestelling gaat plaatsen en je bent ingelogd op jouw account, kun je bij stap 3 ervoor kiezen om je spaarpunten in te wisselen. Hier kun je zelf instellen hoeveel punten je wilt inwisselen op jouw bestelling.