Hoe vind ik de juiste schoenmaat voor mijn kindje?

Zorg ervoor dat je de voetlengte van je kindje opmeet, voordat je nieuwe schoenen koopt. Dit kan met behulp van onze voetjesmeter. Het is belangrijk dat kindervoetjes de ruimte krijgen om te ontwikkelen, dit kan namelijk vervelende klachten op latere leeftijd voorkomen. Een goed passende schoen is daarom dan ook erg belangrijk. 

Heb je de voetlengte van je kindje gemeten? Kijk dan in de maattabel bij de baby- of kinderschoentjes die je graag wilt kopen. We meten elke schoen met zorg door, zodat we jouw kindje de best passende schoentjes kunnen bieden. Het kan daarom zo zijn dat je kindje niet van elke BunniesJR schoentjes dezelfde schoenmaat nodig heeft.

Kindjes hebben schoentjes nodig die 10 tot 15 mm langer zijn dan hun grootste teen. In onze maattabellen is reeds rekening gehouden met deze benodigde groeiruimte. Je hoeft daarom zelf niet meer te rekenen en weet na het meten van de voetlengte van jouw kleintje direct welke schoenmaat je kindje nodig heeft. Het is belangrijk dat de voetjes voldoende bewegingsruimte hebben voor de groei. Daarnaast kunnen kindjes in het algemeen een volledig seizoen met een paar schoentjes doen wanneer er voldoende groeiruimte aanwezig is!

Twijfel je nog steeds over de schoenmaat? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!