Breedtematen

De kinderschoenen en sandalen van Bunnies JR vallen doorgaans in breedtemaat 4 tot 5. Dat betekent dat de schoenen geschikt zijn voor kinderen met normaal tot iets bredere voeten. De kindersandalen van Bunnies JR vallen wat smaller dan de reguliere collectie en hebben breedtemaat 3 tot 4. De sandaaltjes zijn geschikt voor kinderen met normaal tot iets smallere voeten.

Bij het passen van dichte kinderschoenen kun je vaak van de buitenkant niet goed zien of de voeten voldoende ruimte hebben in de schoenen. Wanneer je het voetbed uit de schoenen neemt en het voetje van je kind op het voetbed plaatst, kun je dit gemakkelijk controleren. Is het voetbed breed genoeg dat de zijkanten van de voetjes netjes op het voetbed staan en heb je niet onnodig veel ruimte naast je voeten? Dan heb je de juiste breedtemaat schoenen voor je kindje!

Het is mogelijk dat er kleine verschillen zijn in breedtemaat van diverse modellen Bunnies JR schoentjes. Dit komt omdat we in de collectie gebruik maken van verschillende buitenzolen en bovenwerken.