Loopfase: Flex

Bunnies JR flex schoentjes

De tijd van kruipen is voorbij en jouw kleintje verplaatst zich gemakkelijk langs de bank, tafel of kast, of verkent de huiskamer en tuin met een loopwagentje of loopauto. Het oefenen met losse stapjes zetten is echt begonnen!

Geschikt voor kindjes die:

  • Vlot zijwaarts langs lage meubels lopen
  • Lopen met een loopwagen of loopauto
  • Zelfstandige stapjes zetten

Lees meer over deze loopfase

Lees meer
FILTER
Schoenmaatje
Kleur
Stootneus
Materiaal
  1. Leer
  2. Suède
  3. Nubuck
  4. Synthetisch
Loopfase

1-30 van 65

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
65 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 65

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
65 producten gevonden Gesorteerd op positie

Bunnies JR Flex loopfase

Bunnies JR Flex loopfaseIn de tweede loopfase begint jouw kleintje met het zetten van losse stapjes. Dit gaat soms nog wijdbeens met gebogen knietjes, maar het zelfstandig stappen is een feit! Nu de voetjes in staat zijn om het lichaamsgewicht te dragen zal de ware ontdekking gaan beginnen. De afwikkeling van de voet is in deze periode van groot belang.

De kinderschoentjes uit de Bunnies JR Flex loopfase hebben een flexibele zool. Deze buigzame zool geeft de ontwikkelende kindervoetjes de ruimte om goed af te wikkelen. Daarnaast hebben de zolen een profiel voor voldoende grip op de ondergrond. Zo stapt jouw kleintje stabiel de wereld in.

Wanneer zit mijn kleintje in de loopfase flex?

Jouw kleintje groeit snel en hij kan al bijna ervandoor wandelen. Maar wanneer is het nou verstandig om over te stappen op schoentjes in de loopfase flex? Hieronder gaan we een aantal kenmerken benoemen waaraan je kan zien of jouw kleintje klaar is voor de volgende fase.

- De tijd van kruipen is voorbij en jouw kleintje verplaatst zich gemakkelijk langs de bank, tafel of kast.

- Jouw kleintje verkent de huiskamer en tuin met loopwagentje of loopfiets.

- Het oefenen van losse stapjes is gezet. Dit gaat af en toe nog wat moeizaam maar de eerste zelfstandige stapjes zijn een feit.

Zijn er kenmerken die je terugziet bij jouw kleintje dan kan de stap naar de volgende loopfase worden gemaakt. Het kan zijn dat jouw kleintje niet alle kenmerken heeft van de loopfase flex. De voetjes zijn dan druk aan het ontwikkelen en de volgende fase zit er dan zeker aan te komen.

 

Ga door naar de volgende fase