Welke fase past bij jouw mini-me?

Welke fase past bij jouw mini-me?
7 mei 2020 345 view(s)

Welke fase past bij jouw mini-me?

BunniesJR is al ruim 58 jaar specialist op het gebied van kinderschoenen. Voorop staan de kwaliteit en pasvorm. Belangrijk daarbij is te kijken naar de ontwikkeling van kindervoeten vanaf het eerste levensjaar tot aan het moment dat de kindervoet volgroeid is. Daarom heeft BunniesJR een collectie op basis van 4 loopfases. Voor elke nieuwe loopfase van je kindje, het beste schoentje. Iedere loopfase staat voor een ontwikkelingsfase waarin elk kindje in terecht komt. Het is ontzettend belangrijk om al vanaf de eerste stapjes de juiste schoentjes te dragen. Hieronder leggen we kort de verschillende loopfases uit. Zo kun je je goed oriënteren op wat jouw (b)engeltje nodig heeft.

Baby BunniesJR

Natuurlijk ben je super trots als je kleintje de eerste stapjes zet. De Baby BunniesJR zijn speciaal ontwikkeld voor de állereerste stapjes zodat je baby deze veilig kan zetten.

Wat zijn de allereerste stapjes precies? Dat zijn de stapjes kinderen zich omhoog trekken aan tafel en/of heel voorzichtig een wiebelig stapje zetten. Vanaf dit moment is het super belangrijk dat je mini-me al goede én de juiste schoentjes aan heeft.

Baby BunniesJR beginnen al bij maatje 18 en gaan tot maat 23. De schoentjes zijn doorgaans geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar, maar dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de groei van je kindje. De schoentjes zijn zacht en soepel waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn. De zooltjes zijn voorzien van antislip zodat je kindje veilig rond kan stappen. Babyproof dus! Neem een kijkje op de Baby BunniesJR pagina en je ziet dat er ook voor de allerkleinsten een diverse collectie is; van babysneakers, tot babylaarsjes. 

Flex BunniesJR

Je (b)engeltje heeft het kruipen voor gezien gehouden, heeft de steun van de salontafel niet meer nodig en is klaar voor een grotere stap. Na ongeveer een jaar ontwikkelen veel kinderen hun eigen looppatroon en groeien ze in de schoenen van de BunniesJR flexfase. Deze fase is bedoelt voor kindjes waarbij de voetjes het lichaamsgewicht kunnen dragen. Vanaf dat moment, wordt je kleintje een ware ontdekkingsreiziger en gaat deze de wereld van het lopen ontdekken.

BunniesJR Flex heeft een extreem buigzame loopzool, zodat de afwikkeling van de voetjes niet tegengehouden wordt. De zooltjes zijn gemaakt van TR met profiel voor extra schokdemping tijdens het lopen en meer grip op de ondergrond. Flex schoentjes zijn verkrijgbaar in de maatjes 20 t/m 27. De schoentjes zijn vaak geschikt voor kindjes tussen de 1 en de 4 jaar. Zijn jouw kids klaar om lopend, zonder hulp van papa en mama, de wereld te ontdekken? Neem snel een kijkje op onze ‘Flex’ pagina’s voor meisjes of jongens.

Stap BunniesJR

Stapt je deugniet stevig door? Dan is het tijd voor een paar kinderschoenen uit de Stap loopfase. Deze schoentjes hebben een wat steviger zooltje en een verstevigd contrefort (hielstuk). Uiteraard bieden deze schoenen nog steeds de flexibiliteit die nodig is om kindervoeten de juiste ondersteuning en stabiliteit te bieden. Door de stevige zool en het verstevigd hielstuk nemen de voetjes de juiste stand aan en blijven de voeten op de plaats bij het lopen en spelen. Voor het gemak hebben diverse stap schoentjes een handige ritssluiting naast veters. Loopt je mini-me ergens tegenaan, geen probleem. Veel van de BunniesJR Stap schoenen hebben ter bescherming rubberen stootneuzen. Wanneer de neusjes vies worden, kun je er simpelweg met een vochtige doek overheen en zijn de neusjes als nieuw!

De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 20 t/m 30 is zijn doorgaans geschikt voor kinderen in de leeftijdsgroep 2 tot 6 jaar. Sneak even op de ‘Stap’ pagina’s voor jongensschoenen of meisjesschoenen uit deze loopfase.

Super Stap BunnieJR

Deze zijn voor alle eigenwijsjes die al rondrennen, dansen, lopen, springen en niet meer stilzitten. Toe aan Super Stap Bunnies dus! Deze schoenen zijn extra stevig. Je grote kleine trots kan lekker rond blijven rennen door de slijtvaste zolen en het extra verstevigd contrefort. Zweetvoetjes door het rondrennen is uitgesloten, deze schoentjes zijn net zoals alle andere BunniesJR schoentjes leder gevoerd voor een goed ademend vermogen.

De kindjes die nog geen strikdiploma hebben kunnen uit de voeten met diverse schoenen of sneakers die zowel een veter- als ritssluiting hebben. Of kies voor schoentjes met een klittenbandsluiting. Zo kunnen de schoentjes zelf aan- en uitgetrokken worden. De Super Stap collectie is verkrijgbaar in de maatjes 24 t/m 32 en doorgaans geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Neem een kijkje op de ‘Super Stap’ pagina’s voor de jongens of meisjes modellen.

Heb je een leuke foto van je kleine spuit met zijn of haar eerste schoentjes of van je (b)engeltje die heerlijk aan het stappen is en wil je deze foto graag delen? Deel deze met ons door ons te taggen in het bericht (@BunniesJR) en wie weet zie je je kleine grote trots wel op de BunniesJR Stories! Voor vragen of extra advies kun je terecht bij onze klantenservice via telefoon, chat of mail. Of ga voor persoonlijk advies over wat goed is voor jouw kleintje langs bij een van de verkooppunten.