Trends voor jou en je mini-me

Trends voor jou en je mini-me
3 april 2020 106 view(s)

Trends voor jou en je mini-me

Als je in de afgelopen weken al een beetje hebt gezocht voor leuke zomerschoentjes voor je kleintje, zijn je ook vast verschillende trends opgevallen. In de collectie zie je opvallend veel kleuren en verschillende modellen. De kleurtjes geven me echt een zomers gevoel, jou ook? In deze blog leggen we uit wat de trends zijn, waar sommige trends vandaan komen en hoe je deze leuk kan combineren om je kleintje te laten stralen.

Choose Neon

Vind je de schoentjes met de neonkleurtjes ook zo schattig? Wist je dat de neonkleuren ook helemaal hip waren in de 80’ s en 90’s? In de sandaaltjes van BunniesJR zijn deze kleuren met de polka dot. Leuk he? De neon trend is dus terug van weggeweest. Natuurlijk kun je wel wat moderne invloeden terugvinden in de modelletjes van BunniesJR. De meeste schoentjes zijn niet geheel neon, maar vaak gecombineerd met andere kleuren en printjes. Zo hebben ze een kleurrijke, maar ook rustige look die makkelijk te combineren is.

 

Animal friendly

We hebben zoals je misschien al gezien hebt een aparte ‘ animal friendly’ collectie. Dit zijn diervriendelijke schoentjes, een nieuwe lijn binnen BunniesJR. Milieubewustheid wordt steeds populairder en we gaan steeds meer geven om onze leefwereld en om deze te behouden. In de BunniesJR Animal Friendly collectie worden geen dierlijke producten gebruikt. In onze collectie is te zien dat diervriendelijke schoenen echt niet duur, saai of ouderwets hoeven te zijn. Deze collectie is hartstikke hip, lief en lief voor dieren. 

Mooie Chunky zolen

In de collectie van BunniesJR hebben we geen echte chunky zolen, maar wel zolen die net wat dikker en hoger zijn. Chunky is een trend die de schoenzolen wat grover en stoerder maakt. Het verhaal achter deze zool is supertof. Ontwerpers van het merk Balenciaca wilde niet langer voldoen aan het modebeeld dat past bij het woord ‘perfect’. Zij wilde laten zien dat imperfectie ook perfect is. Eerst lachte de modewereld om dit idee en het ontwerp werd belachlijk gemaakt onder de namen: ugly shoes en dad-sneakers. 

Ook de chunky zolen hebben we in neonkleuren, maar ook met wat zachtere kleuren. Net wat je mooi vindt. Deze schoentjes kan je kleintje bijna overal bij dragen. Bij een rokje wordt het net wat stoerder. Onder een broekje is het erg aandoenlijk en leuk om te zien. De schoentjes hebben iets liefs waardoor het dus echt geschikt is voor kindjes.

We  Witte sneakers

De witte sneakers zijn niet meer weg te denken uit een schoenenkast. Ook in onze collectie vind je er weer een heleboel. Witte sneakers met verschillende elementen erin; dierenprintjes, neon, pastel, van alles. Zo kun je dus zien dat de witte sneakertjes met van alles te combineren zijn. Het voordeel van witte sneakers is dat je ze tegenwoordig door kan dragen in de winter. Dus je kan ze kopen voor het hele jaar, ook voor je kleine deugniet.

Schattige dierenprintjes

Panterprint, tijgerprint, zebraprint, de hele dierentuin is er weer. Vind je neonkleuren voor je kleintje iets te veel, maar wil je wel een leuk schoentje waar toch een extraatje op zit? Kijk dan eens naar wat voor dierenprintjes we in de collectie hebben. Ook de dierenprintjes kun je terugvinden met allerlei kleuren, maar ook gewoon met rustig alleen een printje. Je kunt de printjes vinden op witte sneakers, terwijl sommige schoenen helemaal vol zitten met de printjes.  Door de verschillende mogelijkheden kun je ook leuke combinaties maken met outfits voor je kleintje met de printjes. Leuk onder een rokje, maar ook super onder een broekje. Super veel combinaties dus.

Deze zomer breng veel leuke trends. Laat de zomer maar komen, want door al deze leuke trends kan de zomer eigenlijk al niet meer stuk! Heb je een te schattige foto die je wilt delen met ons aan de hand van deze ideeën of heb je zelf inspiratie opgedaan die je wilt delen? Deel ze met ons op Instagram.