Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!

Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!
24 april 2020 108 view(s)

Sandaaltjes, een absolute zomermusthave voor je kleintje!

Zomerkriebels! Krijg jij ook zo’n zin in de zomer door dit mooie, zonnige weer? Sandaaltjes zijn onmisbaar met deze temperaturen. Tijd voor een paar leuke BunniesJR sandaaltjes voor je kleine meid of mannetje! De sandaaltjes zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de eerste stappertjes en gaan tot en met maat 29 voor de gevorderde eigenwijsjes. Maar let op. Sandaaltjes moeten niet alleen leuk zijn, veel belangrijker is dat deze de voetjes ook de juiste ondersteuning en bescherming bieden.

Extra zacht, voorgevormd voetbedje

Elk sandaaltje in de BunniesJR collectie heeft een voorgevormd voetbed. Het voetbed bestaat uit kurk met daarbovenop een toplaag van leer. Een voorgevormd voetbedje zorgt ervoor dat de hielboog en hiel worden ondersteund tijdens het lopen. Op deze manier zetten kids verantwoord hun (eerste) stapjes. Het kurken materiaal zorgt tevens voor een stukje extra flexibiliteit door de hars die in de kurk verwerkt is. Tussen de kurken zool en de leren toplaag is een foam laag geplaatst die ervoor zorgt dat het voetbedje lekker zacht aanvoelt. Dus geen scherpe of harde randjes, maar heerlijk comfortabel!

 

Flexibel zooltje met ant-slip

De BunniesJR sandaaltjes zijn ontworpen voor de grootste kleine avonturiers. De zooltjes van de sandaaltjes zijn namelijk van rubber. Rubberen zooltjes zijn slijtvast, buigzaam, soepel en zorgen voor grip. BunniesJR sandaaltjes gaan lang mee. Zo zorgen we ervoor dat jouw kleintje optimaal én veilig kan genieten van de zomerse dagen, binnen én buiten. Dit wil jij toch ook?

Mooi aansluitende bandjes

In de sandalencollectie vind je zowel klittenbandmodellen, als gespuitvoeringen. Deze hebben allemaal een smalle pasvorm. Elk seizoen worden alle BunniesJR schoentjes én sandaaltjes door ons kwaliteitsteam, met hulp van vele ‘paskindjes’, doorgepast. Wanneer zij tijdens het doorpassen opmerken dat er ergens te veel- of te weinig ruimte aanwezig is, wordt dit aangepast alvorens de collectie(s) geproduceerd worden. Op deze manier zorgt BunniesJR seizoen op seizoen voor de juiste pasvorm. Dit is nodig om de voetjes de juiste ondersteuning te bieden.

Heeft jouw (b)engeltje al een paar BunniesJR sandaaltjes en is hij of zij daardoor klaar voor de zomer? Heb je een leuke foto van je kids met zijn of haar BunniesJR aan en vind je het leuk dit met ons te delen? Deel deze foto dan met ons op Instagram door ons te taggen (@bunnies.nl) en wie weet schittert jouw kleine trots niet alleen thuis, maar ook op onze Instagram stories!

Heeft je kleintje nieuwe sandaaltjes nodig en ben je benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan een kijkje op onze website of kijk eens op onze Instagram pagina voor inspiratie. Uiteraard vind je de collectie tevens bij veel van onze verkooppunten. Deze vind je hier.