Klaar voor Pasen met BunniesJR!

paaseitjes
10 april 2020 134 view(s)

Klaar voor Pasen met BunniesJR!

Wat een geluk hebben we deze week toch gehad met het weer! Wij zijn hartstikke klaar met alle donkere kleuren en zijn onwijs blij met de frisse kleurstelling van de huidige BunniesJR voorjaarscollectie. De vele kleurtjes, zowel pastelkleuren als fellere kleurtjes geven je een waar lentegevoel! En hoé goed komt dat van pas? Want dit weekend is het Pasen! Het feest van de bloemetjes, kipjes, konijntjes, het zonnetje en kleur. Is jouw kleine grote trots al helemaal op zijn of haar paasbest?

 

Hoi Pasen, Hoi lente!

Het fijne, warme lenteweer van de laatste dagen maakt het tijd voor lage schoentjes en zomerse sandaaltjes! In de sandalencollectie van BunniesJR vind je modelletjes met neon accenten én modelletjes met zachte, pastelkleurtjes. Voor ieder wat wils. In onze vorige blog gaven we je al een paar kiekjes van een paar modellen uit onze uitgebreide sandalencollectie. Hierover volgt binnenkort een uitgebreide blog.

  

Ga je voorlopig liever nog voor een dicht schoentje? Wees gerust. Ook dié vind je genoeg in de huidige voorjaarscollectie van BunniesJR. Veterschoentjes, sneakertjes, klittenbandschoentjes, schoentjes met een rubberen neusje, aan keuze geen gebrek. Voor zowel babyvoeten als kindervoeten vind je bij BunniesJR de leukste én best passende schoentjes. Want baby- en kinderschoenen moeten niet alleen leuk en hip zijn, nog veel belangrijker is de ondersteuning in de periode dat de voetjes van jouw kids groeien. Op deze manier wordt alles leuker, ook het Paasweekend!

 

Eieren zoeken

Niets is met Pasen zo leuk als eieren zoeken met je kleintje. Als het lekker weer is, kan dit natuurlijk buiten in de tuin. De wereld ontdekken doet hij of zij natuurlijk op een paar goed passende en stevige BunniesJR schoentjes, of sandaaltjes. Weet jij zeker of je meisje of mannetje wel de juiste BunniesJR schoentjes draagt? De collectie van BunniesJR is opgebouwd uit vier verschillende loopfases. Hierover vind je op deze pagina meer informatie. Tere voetjes hebben de juiste bescherming en ondersteuning nodig. Wees lief voor de voetjes van je kleintje.

Hoe zien jullie Paasdagen eruit?

Door de situatie omtrent het Corona virus viert iedereen Pasen dit jaar net even wat anders dan normaal, maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven. Hijs je mini-me in zijn of haar allerleukste paasoutfit en maak de outfit af met een paar BunniesJR schoentjes! Deze zijn leuk én, door de bescherming en ondersteuning, verantwoord. Wij vinden het al-tijd leuk te zien wat alle kleine (b)engels bezig houdt en hoe blij zij, en papa en mama, zijn met hun BunniesJR stappertjes. Vind je het leuk om jullie paasactiviteiten en/of de outfit van je kleintje te delen met ons? Deel je foto dan op Instagram met #BunniesJR en kijk of jouw foto terugkomt op onze stories!