Het verhaal van BunniesJR

timeline
26 mei 2020 402 view(s)

Het verhaal van BunniesJR

We willen je vertellen over ons verleden, maar ook over wat voor merk BunniesJR is. Niks is zo leuk als een merk echt leren kennen. Daarom kun je in deze blog lezen over het verleden en het merk BunniesJR.

150 jaar geleden is de eerste schoenfabriek van Bunnies geopend. In deze jaren is er ervaring op gedaan op gebied van design, comfort en duurzaamheid. De ontwikkeling van de schoenen van Bunnies is gebaseerd op de allerkleinste kinderen die gaan leren lopen. Vanaf het eerste stapje zijn goede schoentjes nodig. Door onze rijke historie weten wij bij BunniesJR als geen ander dat een kwalitatief goed schoentje erg belangrijk is voor een kind. Wij doen er dan ook alles aan om deze kwaliteit in al onze kinderschoenen te waarborgen

''Het belangrijkste wat we in alle generaties van dit familiebedrijf zien terugkomen is de passie die we met onze medewerkers, toeleveranciers en afnemers delen. Ieder op z'n eigen werkgebied. Ons geheim is dat we al meer dan 150 jaar heel veel waar voor het geld van onze afnemers bieden en dat resulteert in duurzame groei, nu en in de toekomst. Bij onze schoenen draait het om kwaliteit met een betere pasvorm. Wij nodigen iedereen uit om deze passie voor kwaliteit en duurzaamheid met ons te delen.'' 

Bunnies valt onder het moederbedrijf: Van Gastel Shoes. Dit bedrijf beheerd onder andere de merken: BunniesJR, Braqeez & Twins & Trackstyle. Het bedrijf van Gastel Shoes is een echt familiebedrijf dat  staat voor traditionele waarden en moderne technologie. Het ondernemerschap van Van Gastel Shoes is gebaseerd op vertrouwen en loyaliteit, op het nakomen van afspraken waardoor er hechte partnerships gevormd worden. Respect voor mens, cultuur en milieu zijn tegenwoordig actuele onderwerpen, maar met deze onderwerpen werkt Van Gastel Shoes al 150 jaar.

Het ontstaan van BunniesJR

In 2012 was er een behoefte aan leuke, hippe, schattige en goede schoentjes voor de allerkleinste kinderen en baby’s. Hierdoor is BunniesJR ontstaan, het broertje of zusje van Bunnies. Hetzelfde merk als Bunnies, maar dan vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. BunniesJR richt zich net zoals Bunnies op kinderen tot 6 jaar.

Niemand is trotser dan een moeder waarvan de mini-me de eerste stapjes heeft gezet, en dat begrijpen we. Ook is het super leuk vanaf deze levensfase van je kindje natuurlijk schoenen te kunnen shoppen.

Ieder halfjaar komt er weer een nieuwe zomer- of wintercollectie uit die designed zijn met oog op de trends van dat moment. Sinds 2012 zorgt BunniesJR zorgt dus meerdere keren per jaar voor vernieuwing, steekt klassiekers in een nieuwe jas en dat voor een leuk prijsje.  

BunniesJR kinderschoenen ontworpen in Nederland

In een dorp genaamd Gilze worden de schoentjes van BunniesJR ontworpen. Gilze ligt in Noord-Brabant. Echte Nederlandse schoentjes dus. Tot een paar jaar geleden zat het hoofdkantoor van Van Gastel Shoes in Kaatsheuvel, deze plaats kennen de meesten van de Efteling. Ook leuk om te weten is dat Kaatsheuvel ook bekend is van de schoenindustrie. Door deze speciale locatie was er dus aan fantasie en ideeën geen gebrek. Sinds een jaar ongeveer is het hoofdkantoor verhuisd naar een paar dorpen verderop, Gilze. Ook hier is er genoeg fantasie en zijn er weer talloze ideeën voor ieder nieuw seizoen e vinden.

BunniesJR kinderschoenen; beste kwaliteit leer

In vorige blogs heb je al kunnen lezen dat al onze schoentjes gevoerd zijn met leer voor een goed ademend vermogen, Zodat de voetjes van je kind goed kunnen ademen in de schoen. We vinden het bij BunniesJR belangrijk om te  zorgen dat dat leer van de allerbeste kwaliteit is. Alle materialen worden uit Europa gehaald, omdat deze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Kwaliteit, comfort en stijl vinden we bij BunniesJR het allerbelangrijkste. Zo willen we je garanderen dat jouw kleintje het beste krijgt, want dat verdient je grote kleine trots natuurlijk ook!

BunniesJR heeft een eigen identiteit

Wat ons zo speciaal maakt, is onze eigen identiteit. We willen het ook voor jou als ouder zo gemakkelijk mogelijk maken. Schoenen kopen voor je kleintje kan namelijk al moeilijk genoeg zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Onze eigen identiteit heeft als basis de 4 loopfases en sluit hier dus naadloos op aanOver deze 4 loopfases heb je al een paar keer kunnen lezen in de voorgaande blogs, maar ook hier nog een linkje naar de pagina met meer info over de loopfases. Door deze loopfases kun je de beste schoentjes, met de juiste ondersteuning en zool voor jouw kindje vinden. De schoentjes zijn immers nog altijd de maatjes van je kleintje.  

Natuurlijk willen we ook graag weten wat jouw eigen ervaringen (en die van je mini-me) zijn. Heb jij net een paar BunniesJR schoentjes van ons otnvangen? Wij zouden het natuurlijk super leuk vinden als je ons wil beoordelen op kiyoh. Je ontvangt na aankoop binnen twee weken een link van ons. Mocht je nog vragen en of opmerking hebben dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, met een linkje naar de contact pagina. Tot slot zien wij onze schoentjes natuurlijk graag shinen op social media, steelt jouw kleintje al  de show?? Gebruik #BunniesJR