Nieuwe collectie babyschoentjes

Lees meer
FILTER

1-8 van 8

per pagina
Filteren Sorteren
8 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-8 van 8

per pagina
Filteren Sorteren
8 producten gevonden Gesorteerd op positie

De nieuwe collectie babyschoentjes

De schattigste babyschoentjes koop je bij BunniesJR. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. Als ouder ben je enorm trots als je kleintje kan staan en de eerste stapjes zet! De nieuwe collectie babyschoentjes van BunniesJR kunnen dan niet niet ontbreken. Deze schoentjes zijn ontwikkelt voor de loopfase baby en al deze schoenen zijn zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. De schoentjes zijn verkrijgbaar van maat 18 tot en met 23 en zijn idiaal voor kleintje van 0 tot en met 2 jaar. Is je kindje al wat ouder? Bekijk dan ons aanbod van jongensschoenen en meisjesschoenen

Seizoensgerichte babyschoentjes

In de zomer kunnen de voetjes van uw baby sneller gaan zweten. De babyschoentjes van Baby BunniesJR zijn gemaakt van echt leer om ervoor te zorgen dat het voetje kan ademen en hierdoor zijn deze perfect voor de warme dagen. Hierdoor voorkom je als ouder infecties of irritaties. Onze schoentjes zijn gemaakt van soepel materiaal en daarom gemakkelijk aan en uit te trekken. Onze winterschoentjes zoals babylaarsjes sluiten goed af om te voorkomen dat de voetjes van je kindje koud of nat worden. Zo heeft BunniesJR voor ieder seizoen geschikte schoentjes.

Onze babyschoentjes koop je online of in de winkel

In de webshop van BunniesJR vind je het grootste assortiment babyschoenen. Op onze webshop is er ook een handiger voetjesmeter te vinden als je twijfelt over de maat. Heb je een vraag? Stuur dan een berichtje via Whatsapp. Koopt u liever bij een fysieke winkel? Bekijk dan onze storelocator en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt!