Nieuwe collectie babyschoentjes

Lees meer
FILTER

1-9 van 9

per pagina
Filteren Sorteren
9 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-9 van 9

per pagina
Filteren Sorteren
9 producten gevonden Gesorteerd op positie

­Babyschoenen nieuwe collectie

Bunnies JR heeft de leukste en schattigste nieuwe babyschoentjes voor jouwe kleintje. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. De meeste ouders zijn enorm trots als hun kleintje kan staan en het eerste stapje zet! Daarbij kan de nieuwe collectie van Baby Bunnies niet bij ontbreken. Alle leren babyschoenen van Bunnies JR zijn zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. De schoentjes zijn verkrijgbaar van maat 18 tot en met 23 en voor jongens en meisjes. Dus geschikt voor baby’s van 0 t/m 2 jaar. Met de nieuwe collectie van Bunnies JR vind je de perfecte babyschoen voor deze zomer.

Zomercollectie Baby Bunnies

 In de zomer kunnen de voetjes van uw baby sneller gaan zweten. De zomerschoenen van Baby Bunnies JR zijn gemaakt van echt leer om ervoor te zorgen dat het voetje kan ademen. Hierdoor voorkom je als ouder infecties of irritaties. De schoentjes zijn gemakkelijk om aan te trekken, omdat Baby Bunnies Jr zachte en soepele schoentjes aanbiedt. Ook deze zomer kan jouw baby in stijl wennen aan het dragen van schoenen. Van leuke babysneakers tot babysandaaltjes. Beide voor zowel jongens als voor meisjes. Begint jouw engeltje al voorzichtig rond te stappen en zetten jullie buiten ook al een paar stappen. Kijk dan bij de Flex schoenen voor meisjes of voor jongens.  

Eerste babyschoenen kopen in de winkel of online Bunnies JR

In de webshop van Bunnies JR vind je het grootste assortiment babyschoenen. Op onze webshop is er ook een maatwijzer te vinden als je twijfelt over de maat. Deze is makkelijk te gebruiken. Heb je een persoonlijke vraag? Stuur dan een berichtje via Whatsapp. Koopt u liever bij een echte winkel? Kijk dan snel in onze storelocator en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt!