Babyschoentjes

Lees meer
FILTER

1-30 van 34

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
34 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-30 van 34

per pagina
Pagina
Filteren Sorteren
34 producten gevonden Gesorteerd op positie

Babyschoentjes van BunniesJR

BunniesJR heeft de leukste en schattigste babyschoentjes voor jouw kleintje. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. Ouders zijn enorm trots als hun kleintje kan staan en het eerste stapje zet! Een mooi moment waardoor je de eerste babyschoentjes van jouw kleintje nooit zal vergeten. De eerste loopschoentjes van je kleintje zijn daarom extra speciaal! De babyschoentjes van BunniesJR zijn volledig van leer, zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigt. BunniesJR heeft babylaarsjes en babysneakers in allerlei kleuren, maten en printjes voor jouw (b)engel.

Wanneer is mijn kindje klaar voor babyschoentjes?

Babyschoentjes zijn belangrijk wanneer jouw kleintje voor het eerst rechtop gaat staan. De beentjes en voetjes van jouw kleintje moeten wennen aan het dragen van het gewicht. Hierbij is het belangrijk dat de voetjes goed ondersteund worden door fijne babyschoentjes. Met de babyschoentjes kan je kindje oefenen met zich optrekken aan lage meubels en leren om stabiel te staan. Samen met BunniesJR vind je de juiste babyschoentjes voor de eerste stapjes. Twijfel je welke kinderschoenen het beste zijn voor jouw kleintje? Neem dan een kijkje bij de loopfases van BunniesJR. Met behulp van de loopfases kan je altijd de juiste maat kiezen. Als jouw kleintje al vlot rondom meubels loopt, met een loopwagentje door de kamer loopt of de eerste zelfstandige stapjes zet, dan wordt het tijd voor wat stevigere kinderschoenen. De collectie van BunniesJR bevat dan ook meisjeslaarzen, jongens boots en kindersneakers.

Babyschoentjes voor meisjes

Met de babyschoentjes van BunniesJR kan jouw kleine meisje in comfort haar eerste stapjes zetten. BunniesJR biedt soepele en zachte babyschoentjes, die makkelijk zijn om aan te trekken. Deze babyschoentjes zijn ideaal als jouw kleine meisje nog kruipt, zich voor het eerst optrekt aan de tafel en heel voorzichtig een wiebelig stapje zet. BunniesJR heeft de leukste ontwerpen, van babylaarsjes tot babysneakers. Zo vind je altijd de perfecte maatjes voor jouw kleine meisje. Wanneer jouw dochtertje eenmaal is gegroeid kan ze weer vooruit met de meisjeslaarzen en meisjessneakers uit de collectie van BunniesJR. 

Babyschoentjes voor jongens

De BunniesJR babyschoentjes hebben een unieke babyzool. Deze flexibele zool is voorzien van een licht profiel, wat ervoor zorgt dat de zooltjes anti-slip zijn. Hierdoor heeft je kleintje voldoende grip op de ondergrond en glijdt hij/zij niet uit. Zo ook bij onze stoere babysneakers. Neem een kijkje in onze nieuwe collectie voor de nieuwe jongensschoenen! Wanneer jouw kleine man uit zijn babyschoentjes is gegroeid, heeft de collectie van BunniesJR super stoere jongens boots en jongenssneakers waar hij nog een tijdje mee vooruit kan. Vergeet bovendien niet om jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Koop je liever de babyschoentjes voor je kleintje in een plaatselijke schoenenwinkel? Neem dan een kijkje tussen onze verkooppunten