Babyschoentjes

1-15 van 31

per pagina
Pagina
31 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

1-15 van 31

per pagina
Pagina
31 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

Babyschoentjes van Bunnies JR

Bunnies JR heeft de leukste en schattigste babyschoentjes voor jouw kleintje. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. De meeste ouders zijn enorm trots als hun kleintje kan staan en het eerste stapje zet! Een mooi moment en daardoor zal je ook nooit de eerste babyschoentjes van jouw kleintje vergeten. De eerste loopschoentjes van je kleintje zijn daarom extra speciaal! De babyschoentjes van Bunnies JR zijn volledig van leer, zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. Bunnies JR ontwikkelt babyschoentjes voor meisjes en jongens in maat 18 tot en met 24. De schoentjes zijn geschikt voor kindjes van 0 tot en met 2 jaar, afhankelijk van de loopfase van je kleintje. Samen met Bunnies JR vind je de perfecte babyschoentjes voor de eerste stapjes.

Babyschoentjes voor meisjes

Met de babyschoentjes van Bunnies JR zetten alle kleine meisjes verantwoord hun eerste stapjes. Bunnies JR biedt soepele en zachte babyschoentjes, die makkelijk zijn om aan te trekken. Deze babyschoentjes zijn ideaal als jouw kleine meisje nog kruipt, zich voor het eerst optrekt aan de tafel en heel voorzichtig een wiebelig stapje zet. Bunnies JR heeft de leukste uitvoeringen babyschoentjes, van babylaarsjes tot babysandaaltjes. Zo vind je altijd de perfecte maatjes voor jouw kleine meid.

Babyschoentjes voor jongens

De Baby Bunnies JR schoentjes hebben een unieke babyzool! Deze flexibele zool is voorzien van een licht profiel, wat ervoor zorgt dat de zooltjes anti-slip zijn. Hierdoor heeft je kleintje voldoende grip op de ondergrond en glijdt hij/zij niet uit. Zo ook bij onze stoere babysneakers! Neem een kijkje in onze nieuwe babyschoenen collectie voor de nieuwe schoentjes voor jongens! Koop je liever de eerste babyschoentjes voor je kleintje in een vertrouwde schoenenwinkel? Neem dan snel een kijkje in welke winkels ze Bunnies JR babyschoentjes verkopen! Je vindt jouw dichtstbijzijnde verkooppunt met behulp van de storelocator.