Baby

Let op: de schoentjes uit de groep Baby Bunnies vallen iets kleiner dan de andere groepen van BunniesJR. Daarom raden wij aan een maat extra te rekenen.

Lees meer

1-15 van 43

per pagina
Pagina
43 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

1-15 van 43

per pagina
Pagina
43 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sort by

Babyschoenen

BunniesJR heeft de leukste en schattigste babyschoentjes voor jouw kleintje. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. De meeste ouders zijn enorm trots als hun kleintje kan staan en het eerste stapje zet! Een mooi moment en daardoor zal je ook nooit de eerste schoentjes van jouw kleintje vergeten. De babyschoentjes van BunniesJR zijn volledig van leer, zacht, buigzaam en hebben een flexibele antislipzool die met de voetjes meebuigen. BunniesJR ontwikkelt babyschoentjes voor meisjes en jongens in maat 18 tot en met 22. De schoentjes zijn geschikt voor kindjes van 0 tot en met 2 jaar. Samen met BunniesJR vind je het perfecte babyschoentje voor de eerste stapjes.

Babyschoenen meisjes

Met de babyschoentjes van BunniesJR zetten alle kleine meisjes verantwoord hun eerste stapjes. Baby Bunnies biedt soepele en zachte schoentjes, die makkelijk zijn om aan te trekken. Deze schoentjes zijn ideaal als jouw kleine meid nog kruipt, zich voor het eerst optrekt aan de tafel en heel voorzichtig een wiebelig stapje zet. BunniesJR heeft de leukste uitvoeringen babyschoentjes, van babylaarsjes tot babysandaaltjes.

Babyschoenen jongens

Dit seizoen introduceert Baby Bunnies een compleet nieuwe babyzool! Deze zool is voorzien van een honingraatje, wat zorgt voor een fijne anti-slip. Zo ook bij onze stoere babysneakers! Neem een kijkje in onze nieuwe babyschoenen collectie voor de nieuwe schoentjes voor jongens! Koopt u liever de babyschoenen in de vertrouwde schoenenwinkel, dan vind je op deze baby webshop het dichtstbijzijnde verkooppunt.