Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

 

Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

FEB

11

BunniesJR zomercollectie ligt nu in de winkels!

De zomer ’16 collectie heeft leuke details geïnspireerd door de natuur, wat je terug ziet in verschillende accenten als appels, slangen en sterren. Wat veel terug komt in de meisjesmodellen zijn het gebruik van zachte zilveren kleuren, schattige pasteltinten en natuurlijk roze voor de kleine engeltjes. Voor de jongens brengen we vooral een stoere look, dat zie je terug in het brush-off materiaal wat de schoen een gedragen uitstraling geeft. In de gehele collectie komen prints als bloemenmotieven en pyton materiaal veel terug, daarnaast volgen we de trends op de voet, waardoor er veel lage modellen van BunniesJR in de collectie te vinden zijn. Met het oog op detail zijn er verschillende kleuren eyelets ingebracht en hebben sommige schoenen een setje extra veters om de schoentjes leuk te customizen.

BunniesJR weet ook dat deze stapjes niet seizoensgebonden zijn. Daarom zijn onze collecties zo ontworpen, dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen. Deze modellen vertegenwoordigen de laatste trends, hebben scherpe prijzen en zijn het antwoord op de vraag in de winkel. De collecties zijn opgedeeld in de 4 fases van het leren lopen namelijk:
- Baby Bunnies: Schoentjes voor de aller kleinste.
Deze schoentjes zijn heel soepel, lekker zacht en makkelijk aan te trekken.
- Flex Bunnies: De naam zegt het al, deze schoentjes zijn heel flexibel.
Hierdoor zijn ze ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes.
- Stap Bunnies: Voor de gevorderde stappertjes onder ons.
Stevig aan de voetjes, sterk en vlak op de grond.
- Superstap Bunnies: Deze groep van BunniesJR is speciaal voor de peuter die het allemaal kan; lopen, dansen, rennen, springen en meer..

Daarnaast heeft BunniesJR in alle schoenen uitneembare zolen met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Zo heb je altijd je beste maatje voor je kleine maatje.

Bekijk de zomercollectie 2016 nu op onze website www.bunnies.shoes en vind jouw beste maatje!

Deel met anderen:Zoek in blog
Bunnies bloggersBunniesJR Top tips & Must haves
Tweetfeed