Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

 

Let’s get blogging

het laatste nieuws van Bunniesjr

FEB

24

BunniesJR collectie zomer 2017


De eerste stapjes van je baby zijn een belangrijke mijlpaal. Ongetwijfeld een moment om nooit meer te vergeten. Met BunniesJR haal je niet alleen hippe schoentjes in huis, de voetjes krijgen genoeg ruimte om te kunnen ontwikkelen. Zo kan je kleine ongestoord wennen aan de eerste schoentjes, terwijl wij letten op een goede ontwikkeling van de voetjes. Schoenen van topkwaliteit met een hip design!

Heb jij al kennis gemaakt met Zozo Zacht, Noud Noord, Pala Pit en Ben Baas?
Deze en vele andere schattige namen vind je terug in de nieuwste collectie van BunniesJR. Bij de kleuren voor de zomer is veel gebruik gemaakt van frisse tinten, hippe kleurtjes en zijn onze designers geïnspireerd door de natuur. Op de gehele zomercollectie van BunniesJR vind je hierin leuke afwerkingen en vrolijke accenten zoals de lieveheersbeestjes, vlinders en toffe prints op de labels. De witte sneakers zien we al een tijdje in het straatbeeld, ook voor de allerkleinsten is deze trend terug te zien in uitgebreide collectie met een sportieve twist.

Waar je als ouder vooral naar de kwaliteit van de schoentjes voor je kindjes kijkt, heeft je kleine vaak al op jonge leeftijd een eigen smaak. Jongetjes willen er stoer en hip uit zien, waar meisjes vaak juist voor wat lieflijker kleuren en prints kiezen. Bij de meisjes wordt hiervoor veel gebruik gemaakt van metallics, glitters, franjes en de schattigste bloemenprintjes. Voor de jongens zijn het de neon en fluorfelle kleuren die de schoenen een frisse touch en stoer uitstraling geven. Flitsend groen, knalrood of cool cobalt blauw, niks is te gek voor de hippe bengels!

Van kruipen tot lopen, dansen en springen, van baby tot kleuter, bij BunniesJR vind je schoentjes van de beste kwaliteit met oog voor detail en comfort. Ook dit seizoen onderscheidt BunniesJR weer verschillende collectie groepen voor zowel jongens als meisjes. Deze modellen vertegenwoordigen de laatste trends, zijn afgestemd op verschillende loopfases en zijn door de juiste pasvorm en gebruik van leder goed voor de ontwikkeling van je kindje!

Deel met anderen:Zoek in blog
Bunnies bloggersBunniesJR Top tips & Must haves
Tweetfeed